«Καλύτερος ο αντίπαλος»

Ο Νίκος Καραμπετάκης υποστήριξε ότι ο Αιγινιακός νίκησε δίκαια τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ευόσμου δήλωσε ότι ο Αιγινιακός ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Καραμπετάκης μετά την ήττα  (2-0) από τον Αιγινιακό:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, εμείς δεν δείξαμε τα καλά στοιχεία, που έχουμε σαν ομάδα, που είναι η κατοχή μπάλας και η παραγωγή γκολ. Ο αντίπαλος μας πίεσε ψηλά και αυτό μας δημιούργησε ένα πρόβλημα στο να κυκλοφορήσουμε την μπάλα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες είχαν από μία- δύο ευκαιρίες να σκοράρουν.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα, έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, οι παίκτες του πήγαιναν στην μπάλα με πιο πολύ πίστη, πήρε μέτρα, μας πίεσε αρκετά και ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για τη νίκη του, εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία ,εμείς συνεχίζουμε, κοιτάμε να οργανώσουμε την ομάδα. Θέλουμε την 6η θέση και χρειαζόμαστε μία νίκη για να την κατακτήσουμε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μου, κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά όπως είπα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep