«Είχαμε το κίνητρο»

Ο Γιάννης Μάγγος στάθηκε στη θέληση, το κίνητρο και το πάθος που είχε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών υποστήριξε ότι η ομάδα που ήθελε περισσότερο το ματς ήταν και αυτή που το πήρε. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το 2-1 επί του Πανσερραϊκού:

«Παίξαμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο κι όπως φάνηκε στο γήπεδο, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από το Στάδιο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανσερραϊκού κι αυτό φάνηκε με την συμμετοχή των 2-3 νεαρών που έχουν, ότι δεν έχει φανεί η διαφορά από τους έμπειρους, είχαν συνοχή στο παιχνίδι τους και στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, ήταν αρκετά πιεστικοί στον χώρο του κέντρου, με περισσότερους παίκτες κι ένα σύστημα που επέλεξε ο κόουτς.

Θεωρώ ότι είχε υπεροχή και παρά τις δύο ευκαιρίες που είχαμε, τις κλασικές που έβγαλε ο τερματοφύλακας, προηγήθηκε η ομάδα των Σερρών δίκαια.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε και πρόσωπα και σύστημα, παίξαμε με ρόμβο προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, αντίστοιχα με τον αντίπαλο και θα συμφωνήσω ότι με το πάθος που είχαμε και με τη θέληση και με το κίνητρο πήραμε ένα παιχνίδι και τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Είπαμε μετά το Αίγιο δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε βαθμούς, ώστε να φτάσουμε στη σωτηρία.
Καλή συνέχεια εύχομαι στην ομάδα των Σερρών, συγχαρητήρια για την ομάδα, την πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει ο κ. Διλμπέρης κι εύχομαι ό, τι καλύτερο και καλή ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές να γυρίζουν σπίτι με υγεία, γιατί το σημαντικό αυτό είναι».

πηγή: karditsasport.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep