«Η ισοπαλία δεν είναι επιτυχία»!

Ο Μπάμπης Τεννές τόνισε στο FL News ότι το ματς στο «Βικελίδης» ήταν απόδειξη της προπαγάνδας του Άρη κατά της Λαμίας.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλούσε ο Άρης τη Λαμία και με το σκεπτικό αυτό η ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν ήταν επιτυχία. Αυτό υποστήριξε ο Μπάμπης Τεννές με δηλώσεις του στο FL News λίγη ώρα μετά την ιστορική άνοδο στη Super League. Μάλιστα, σημείωσε ότι οι «κυανόλευκοι» δεν απειλήθηκαν καθόλου και αν οι παίκτες του έδειχναν λίγο περισσότερο θράσος, τότε θα έπαιρναν και το «διπλό».

Αναλυτικά ο Τεννές δήλωσε στο FL News:

«Επειδή όλο τον χρόνο παράγοντες του Άρη μας αποκαλούσαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, μ' αυτό το σκεπτικό η ισοπαλία που φέραμε δεν είναι επιτυχία. Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, το σημερινό παιχνίδι είναι μία απόδειξη για όλη αυτή την προπαγάνδα που γινόταν εις βάρος της Λαμίας, είίτε με ψευτοενστάσεις, είτε κάνοντας σημαία ένα γκολ - οφσάιντ όταν στο ίδιο παιχνίδι βάλαμε τρία γκολ και χάσαμε άλλα... δέκα.

Πιστεύω ότι η κάθε ομάδα πρέπει να κοιτάει τι δεν κάνει καλά αυτή και μετά να προσπαθεί να μεταφέρει την αποτυχία στην αντίπαλη ομάδα. Συγχαρητήρια πάρα πάρα πολλά στα παιδιά. Σ' ένα παιχνίδι μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Ήμασταν πάρα πολύ πειθαρχημένοι, τακτικά άριστοι και νομίζω ότι αν είχαμε λίγο περισσότερο θράσος θα είχαμε φύγει και με το «διπλό».

Μεγάλη στιγμή για την ομάδα της Λαμίας, που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανεβαίνει στη Super League. Περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι για να γιορτάσουμε με όλη τη Φθιώτιδα μαζί».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep