Πρώτη και… φαρμακερή

Η Λαμία θα αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε επίσημο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή για την Λαμία, καθώς το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την παρθενική επίσημη επίσκεψή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την μεγαλύτερη στιγμή την ιστορία της ομάδας. Αυτή δεν είναι άλλη από την άνοδο στα σαλόνια της Super League, η οποία και θα «σφραγιστεί» αν η Λαμία καταφέρει και αποσπάσει έστω και έναν πόντο από τον Άρη.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη της ομάδας της Φθιώτιδας στο «άντρο» του Άρη, καθώς η προϊστορία των δύο ομάδων μετρά μόλις δύο παιχνίδια και αυτά στο ΔΑΚ. Το πρώτο τη σεζόν 1995-96, όταν ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λαμίας για την φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας και το δεύτερο στον πρώτο γύρο της φετινής σεζόν της Stoiximan.gr Football League, όταν και η Λαμία επικράτησε με 1-0 (59’ Βασιλόγιαννης). 

Όπως αναφέραμε, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Λαμία θα πατήσει το χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης» σε επίσημη αναμέτρηση, καθώς ανεπίσημα, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και το καλοκαίρι, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους. Συγκεκριμένα, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην έδρα του Άρη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-1, ενώ στην άτυπη ρεβάνς του ΔΑΚ η Λαμία πήρε… εκδίκηση, συντρίβοντας τους «κιτρινόμαυρους» με 4-0.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep