«Άδικος κριτής πολλές φορές ο κόσμος»

Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης μίλησε για την πορεία του Αγροτικού Αστέρα και τόνισε ότι καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο.

Ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Αγροτικό Αστέρα δήλωσε ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στο «metrosport.gr» πως η ομάδας του Ευόσμου προσφέρει ένα πλήρες πακέτο σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος τόνισε πως πέρσι στην Καλλονή δεν τον πίστεψαν, υποστήριξε πως καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο, ωστόσο ακόμα και οι άσχημες στιγμές είναι μέσα στο παιχνίδι, με τον κόσμο όμως καμιά φορά να είναι άδικος κριτής. Επίσης σημείωσε πως θέλει τις ευκαιρίες για να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σύλλογο της Super League.

Αρχικά μίλησε για την επάνοδό του στα γήπεδα στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας μετά από ένα περίπου μήνα: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πίσω λίγο σε φυσική κατάσταση, ωστόσο μπήκα και βοήθησα την ομάδα. Ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή και μας βγήκε στο γήπεδο. Δεν συναντήσαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Ημασταν καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε τη νίκη, να δώσουμε συνέχεια μετά το διπλό στην Σπάρτη και ειδικά μετά το σερί που είχαμε με αρνητικά αποτελέσματα. Είχαμε κατοχή της μπάλας, κάναμε φάσεις και νομίζω ότι το 3-0 στο τέλος τα λέει όλα».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν είπε:  «Κάναμε κοιλιά. Ολοι κάνουν. Ηταν ένας συνδυασμός γεγονότων, που δεν μας επέτρεψε να φτάσουμε ψηλότερα. Εχουμε μικρό ρόστερ, επήλθε και η κούραση, τραυματισμοί, τιμωρίες. Ολα έπαιξαν τον ρόλο τους. Μετά από καιρό παίξαμε και πάλι πλήρεις με την Καρδίτσα», και συμπλήρωσε: «Εγώ ξέρω ότι ο καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο. Ακούγονται και λέγονται πολλά. Πολλές φορές, όμως, ο κόσμος είναι άδικος κριτής. Η ομάδα έδειξε στο γήπεδο ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά που ακούστηκαν. Είχαμε και κάποια άτυχα αποτελέσματα, ωστόσο χάσαμε παιχνίδια κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Ολοι έχουν κακές στιγμές».

Παράλληλα, είπε για τα στοιχεία που έχει ως ποδοσφαιριστής: «Δεν μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου. Σίγουρα, η ταχύτητα είναι ένα απ’ αυτά τα στοιχεία. Θεωρώ ότι έχω και τεχνική, αλλά όπως ανέφερα και πριν, άλλοι κρίνουν και αποφασίζουν, εγώ απλά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο, όσο καλύτερα μπορώ. Κριτής πρέπει να είναι κάποιος γνώστης», ενώ επιβεβαίωσε πως όταν είχε αποκτηθεί δεν προοριζόταν για βασική επιλογή. «Είναι όντως έτσι… Ηξερα ότι θα ήμουν εναλλακτική λύση. Δεν με πτόησε», δήλωσε.

Ο Ουνγιαλίδης εμφανίστηκε επίσης απογοητευμένος από την περσινή σεζόν στην Καλλονή: «Με αδίκησε η περσινή σεζόν. Δεν με πίστεψαν. Θέλω ευκαιρίες για να δείξω ότι μπορώ και πάλι να αγωνιστώ στη Super League», ενώ για το ενδιαφέρον που υπήρξε τον Γενάρη από ομάδες της πρώτης κατηγορίες, τόνισε: «Διάβαζα όντως για ενδιαφέρον ομάδων, ωστόσο δεν έφτασε σ’ εμένα κάτι επίσημο. Μόνο από δημοσιεύματα. Βέβαια, είναι θετικό να ακούγεται το όνομα σου. Να ασχολούνται με σένα είναι καλό».

Τέλος, είπε για τη φετινή χρονιά του Αγροτικού, αλλά και την παρουσία του στους «σταχυοφόρους»: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο. Το πιστεύω. Ως δέσιμο, ως ρόστερ. Θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει ψηλά. Ημασταν και άτυχοι. Η 6η θέση είναι αναμφίβολα κάτι τιμητικό για τον σύλλογο, αλλά έτσι όπως είχαμε ξεκινήσει, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Μπορούσα βέβαια και καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος από το κλίμα στην ομάδα. Τόσο από τον προηγούμενο προπονητή, αλλά και από τον νυν. Οπως και από τη διοίκηση. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Πιστεύω, ότι ο Αγροτικός Αστέρας προσφέρει πλήρες πακέτο σε κάποιον επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Last modified onΠέμπτη, 18 Μάιος 2017 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep