Με Κυζερίδη και Λόντσαρ

Οι Γιάννης Ψηφίδης και Νίκος Νταμπίζας απηύθυναν κάλεσμα για το φιλικό για τον Αρτούρ Λεκμπέλο.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/05) το φιλικό για τον Αρτούρ Λεκμπέλο ανάμεσα στην Εθνική του 2004 και τους βετεράνους του Άρη με τους Γιάννη Ψηφίδη και Νίκο Νταμπίζα να καλούν τον κόσμο των «κίτρινων» να δώσει το «παρών».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μιλώντας στον «Arena fm» τόνισε μεταξύ άλλων ότι στο γήπεδο θα βρεθούν επίσης και οι Ζόραν Λόντσαρ και Νίκος Κυζερίδης για αυτόν τον ιερό σκοπό, ενώ την επιθυμία να υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο εξέφρασε και ο παλαίμαχος άσος, που θα αγωνιστεί στον αγώνα.

Ο Γιάννης Ψηφίδης τόνισε από την πλευρά του: «Πρέπει να βοηθήσουμε αυτό το καλό παλικάρι. Αυτόν τον αγώνα τον διοργανώνουν οι βετεράνοι κι εμείς συνδράμουμε. Αρχίζει στις 5 το ματς. Νωρίτερα μπορούν οι μικροί φίλοι μας να φωτογραφηθούν με την Εθνική του 2004 και με τους παλιούς παίκτες του Άρη. Είναι πολύ αγαπητός ο Αρτούρ Λεκμπέλο και έρχονται πολύ σημαντικά ονόματα, ακόμα και από το εξωτερικό για να συμμετάσχουν για αυτόν τον ιερό σκοπό. Έρχεται και ο Κυζερίδης και ο Λόντσαρ… Η Γενική είσοδος είναι 5 ευρώ και τα παιδιά μπαίνουν δωρεάν. Πριν 4 χρόνια ήμουν στην ΠΑΕ, εκείνη την εποχή ήμασταν 4οι στα εισιτήρια. Βλέπω τώρα μια απομάκρυνση των οπαδών του Άρη που είναι σοβαρότατη. Η διάθεση του κόσμου και η αγάπη του για τον Άρη υπάρχει. Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι που λείπει. Η σχέση με τον κύριο Λάσκαρη και με τον κύριο Καρυπίδη είναι άριστες. Πάει καλά ο Α.Σ. Εμείς είμαστε σε επίπεδο ανάπτυξης Με επιτυχίες στα τμήματά μας. Αν πήγαινε καλά και το τμήμα της ΠΑΕ… Δυστυχώς κάτι στράβωσε…»

Στη συνέχεια ο Νίκος Νταμπίζας είπε: «Θα είναι μια μεικτή ομάδα και ελπίζω να υπάρξει ανταπόκριση. Υπήρξαμε για λίγο αντίπαλοι. Τον θυμάμαι τον Αρτούρ. Ήταν ήπιος και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να πει το παραμικρό. Είναι μέσα στη ζωή όλα. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε. Πληροφορήθηκα τελευταία στιγμή ότι θα γίνει το παιχνίδι γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Ο πατέρας μου ήταν φίλος του Άρη και είχα δει αγώνες μικρός. Είχα μια συμπάθεια στον Άρη όταν ήμουν παιδί».

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep