«Εφικτός ο στόχος της 6ης θέσης»

Τι δήλωσε ο Νίκος Καραμπετάκης μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.


Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη δεύτερη νίκη εντός αγωνιστικών χώρων έδωσε ο Νίκος Καραμπετάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου (3-0) αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στον Εύοσμο. Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» σημείωσε παράλληλα ότι ο στόχος να τερματίσει η ομάδα στην 6η θέση είναι εφικτός.

Αρχικά δήλωσε: «Νομίζω ότι η ζέστη ήταν ανασταλτικός παράγοντας στο να παιζτεί καλύτερο ποδόσφαιρο. Το πρώτο εικοσάλεπτο δεν ξεκινήσαμε καλά, στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου είχαμε καλύτερη κατοχή μπάλας, κυκλοφορήσαμε, πήγαμε από τα άκρα, σκοράραμε ένα όμορφο γκολ και μπορούσαμε προς το τέλος του ημιχρόνου να κάνουμε και το δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Παρ’ όλα νομίζω ότι και στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, κάναμε το δεύτερο γκολ και νομίζω ότι εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Προερχόμασταν από κακά αποτελέσματα, όχι όμως από άσχημες εμφανίσεις και κακή διάθεση των παικτών. Σε όλα τα παιχνίδια τα παιδιά είχαν διάθεση, σε όλα τα παιχνίδια παίξαμε για τη νίκη. Είχαμε την ατυχία να μην έχουμε αποτελέσματα. Είναι το ευχάριστο αυτή τη στιγμή, ότι κάναμε δύο νίκες συνεχόμενες και νομίζω ότι ο στόχος της 6ης θέσης είναι εφικτός αν συνεχίσουμε έτσι».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σκέψεις για την επόμενη χρονιά, ο Καραμπετάκης τόνισε: «Σίγουρα ότι υπάρχουν κάποιες σκέψεις είναι δεδομένο. Εμείς αξιολογούμε το υλικό, όλα τα παιδιά παίρνουν ευκαιρίες. Νομίζω ότι με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα έχουμε μία πλήρη εικόνα όλων των παικτών και οι προτάσεις που θα γίνουν στον πρόεδρο για τη νέα σεζόν».

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep