Οι κάρτες «πληγώνουν» τον Άρη

Συμπλήρωσαν κάρτες οι Τάτος, Πίτου Γκαρσία. Χάνει την Λαμία ο Μπούρμπος

Ενός κακού, μύρια έπονται στον Άρη, καθώς δεν έφτανε η ισοπαλία του «Γεντί Κουλέ», απέναντι στον ΟΦΗ, αποτέλεσμα το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι «καταδικαστικό», στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Super League, έρχεται και η… μάστιγα των καρτών, να κάνει την συνέχεια των «κτρινόμαυρων» ακόμα πιο δύσκολη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει των υπηρεσιών του Χρήστου Μπούρπου, για το ντέρμπι που ακολουθεί, απέναντι στην Λαμία. Ο αμυντικός του Άρη, μαζί με τον Παντίδο, αποβλήθηκε στην συμπλοκή  του πρώτου ημιχρόνου, ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να χάνει το ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Προβλήματα καρτών, όμως, αντιμετωπίζουν και οι Ανδρέας Τάτος και Πίτου Γκαρσία. Και αν το πρόβλημα για τον Αργεντινό είναι μικρό, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, στο ματς κόντρα στον Πανθρακικό, ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» έφτασε τις 10 και τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές. Προφανώς θα εκτίσει και αυτός την μία στο ματς με την ομάδα της Θράκης, προφανέστατα υπολογίζεται και για το παιχνίδι με την Λαμία, οπότε το τεχνικό επιτελείο καλείται να αποφασίσει σε ποιο από τα δύο ματς που απομένουν, με Απόλλων Σμύρνης (εντός) και Σπάρτη (εντός), θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 11:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep