«Ήταν όλα θολά»

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε για την ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία στο 94'!

Ο Άρης σπατάλησε απίθανη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον ΟΦΗ για να πάρει τη νίκη. Ο Μανώλης Τζανακάκης βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Ερωτώμενος για τη φάση αυτή, ο μπακ των Θεσσαλονικέων, που στην εξέλιξη του ματς επιστρατεύτηκε για τη θέση του αμυντικού χαφ, απάντησε:

«Εκείνη τη στιγμή, ήταν όλα θολά, ήμουν πολύ κουρασμένος, πήγα να κάνω πλασέ, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Έχουν χαθεί πιο εύκολα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κερδίσουμε τη Λαμία και να προχωρήσουμε. Η πίεση βγαίνει μπούμερανγκ. Εμείς θέλαμε να μπούμε δυνατά δεν το κάναμε. Στο β΄μέρος κάναμε τεράστια προσπάθεια, είχε ευκαιρίες ο ΟΦΗ, αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχαμε εμείς. Μακάρι να τα καταφέρουμε, είναι κρίμα. Έχασα το γκολ, κανείς δεν μου είπε κάτι, είμαστε μία οικογένεια».

Για το ματς: «Όποια θέση κι αν είναι τα παίζει όλα τα ματς δυνατά ο ΟΦΗ. Εμείς παίζαμε ένα ματς δίχως αύριο, στο πρώτο δεν παίξαμε καλά, στο δεύτερο να δώσω συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια. Ξέρουμε ότι φοράμε τη φανέλα του Άρη και ότι είμαστε τρίτοι στη Β΄Εθνική. Σήμερα τα δώσαμε όλα, συγγνώμη για την ευκαιρία που έχασα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, έχουμε δύο εντός έδρας ντέρμπι και μέχρι το τέλος πρέπει να ελπίζουμε. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση, ίσως δώσει άνοδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2017 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep