«Εξοντωτική ποινή»

Η πλευρά του Αντρέου Γκεράο ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση για απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στον Άρη.

Το FL News πρώτο σας ενημέρωσε σχετικά με τον λόγο για τον οποίο η ΠΑΕ Άρης είχε καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της Α' ΕΕΟΔ για τον Αντρέου Γκεράο. Οι «κίτρινοι» έχουν τιμωρηθεί με απαγόρευση ενίσχυσης στις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, όμως η πλευρά του Ισπανού ζήτησε την ανάκληση του αιτήματος, σημειώνοντας ότι «θα εξοντωθεί η ομάδα».

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στην εκδίκαση της Τρίτης (09/05) στο Διαιτητικό Δικαστήριο και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Την ΠΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο νομικός, Παναγιώτης Μπιλίρης, ενώ τον Ισπανό μέσο ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής. Οι «κίτρινοι» συνομολόγησαν την οφειλή (85.000 ευρώ) και, μάλιστα, ο δικηγόρος της ΠΑΕ τόνισε ότι δεν επιθυμεί μείωση του τιμήματος. Και οι δύο νομικοί, πάντως, χαρακτήρισαν την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών εξοντωτική, με τον Αλαφραγκή να τονίζει στην έδρα: «Παραιτούμαστε από το αίτημα της επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους και το ανακαλούμε».

Ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου ανέφερε ότι θα εξετάσει το αίτημα, όμως όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει αποδεκτό. «Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα το δούμε», μετέφερε προς τους δύο δικηγόρος ο ίδιος. Εξάλλου, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι για να υπάρξει αυτή η συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών, το πρωί της Τρίτης (09/05) ο Θοδωρής Καρυπίδης πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό στον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2017 01:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep