Λύση εκ των έσω

Ο Θανάσης Δημόπουλος (δεξιά με τον εκπρόσωπο του Πανελευσινιακού, Χρήστο Παλαιολόγο) δεν θα έχει την καθοδήγηση του Πανελευσινιακού στο φινάλε του πρωταθλήματος Ο Θανάσης Δημόπουλος (δεξιά με τον εκπρόσωπο του Πανελευσινιακού, Χρήστο Παλαιολόγο) δεν θα έχει την καθοδήγηση του Πανελευσινιακού στο φινάλε του πρωταθλήματος

Υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Χαραλαμπίδη οι προπονήσεις στον Πανελευσινιακό. «Όλη η χρονιά με Τρίκαλα», λένε οι «σταχυοφόροι».

Ο γυμναστής, Μπάμπης Χαραλαμπίδης ανέλαβε την προετοιμασία του Πανελευσινιακού ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί απέναντι στα Τρίκαλα. Μετά την απόλυση του Γιώργου Βαζάκα το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι δεν θα προσληφθεί διάδοχος και η λύση θα βρεθεί εκ των έσω για τις εναπομείνασες στροφές. Βέβαια, αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα προπονητής - κάτοχος UEFA Pro.

«Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι όλη η χρονιά για εμάς», λένε στην ομάδα της δυτικής Αττικής για το ματς της Κυριακής (14/05) με τους Θεσσαλούς. Η ήττα από τον Απόλλωνα διατήρησε την Ελευσίνα πέντε πόντους μακριά από τη ζώνη σωτηρίας και πλέον θα πρέπει να γίνει η έκπληξη και να διακοπεί το απίστευτο νικηφόρο σερί των 13 νικών που έχει ο ΑΟΤ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Μάιος 2017 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep