«Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε»

Εκκλήσεις του Κωστένογλου προς τους παίκτες του Άρη. Ράκος ο Μιλούνοβιτς

Κάτι παραπάνω από έκδηλη είναι η απογοήτευση στο στρατόπεδο του Αρη, μετά την απώλεια βαθμών στις Σέρρες, απέναντι στον Πανσερραϊκό. Και αυτό γιατί άπαντες καταλαβαίνουν, πως το έργο τους για την άνοδο στην Super League, γίνεται κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Την κάκιστη ψυχολογική κατάσταση των παικτών του έχει καταλάβει και ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος συνεχώς καλεί τους παίκτες του να μην τα παρατήσουν.

«Μην σκύβετε το κεφάλι! Είμαστε μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να κυνηγήσουμε ότι μας έχει απομείνει. Δεν πρέπει να το παρατήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Όσο δύσκολο κι αν είναι έχουμε μπροστά ματς αναμετρήσεις. Δεν πρέπει να διαλυθούμε μετά από αυτό το αποτέλεσμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 47χρονος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, σε μία προσπάθεια να τους κρατήσει σε ετοιμότητα ενόψει της συνέχειας. 

Μάλιστα, αυτός που δείχνει συντετριμμένος, δεν είναι άλλος από τον Λούκα Μιλούνοβιτς. Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος άσος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο του στην ομάδα, ήρθε και η κακή εμφάνιση στις Σέρρες και οι δικές του χαμένες ευκαιρίες που στέρησαν το τρίποντο από τον Άρη, να στείλουν την ψυχολογική του κατάσταση στο ναδίρ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 03 Μάιος 2017 10:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep