Γκολ αγνοείται

Η επιθετική δυστοκία ο καθοριστικός παράγοντας της αγωνιστικής καθίζησης του Αγροτικού Αστέρα

Μπορεί ο Αγροτικός Αστέρας, έστω και δια της… πλαγίας οδού, με την νίκη στα «χαρτιά» επί του Πανθρακικού,  να βάζει τέλος στο αρνητικό σερί των επτά τελευταίων αγωνιστικών (μία ισοπαλία, έξι σερί ήττες), όμως η αλήθεια είναι πως στο γήπεδο, η ομάδα του Εύοσμου, τα βρίσκει… σκούρα, εδώ και πάνω από 1 ½ μήνα και ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιθετική δυστοκία της ομάδας.

Με μοναδική εξαίρεση τις δύο συνεχόμενες νίκες με Χανιά (2-0) και Καλλιθέα (2-1), το διάστημα 5-12 Μαρτίου, ο Αστέρας αντιμετωπίζει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, από του… Αγίου Βαλεντίνου και μετά. Χαρακτηριστικό πως από τον θρίαμβο επί του Κισσαμικού με 4-0, στις 11/2 και μέχρι την νίκη της 5/3 επί των Χανίων (2-0), ο Αστέρας είχε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με μόλις ένα τέρμα ενεργητικό (και πέντε παθητικό). Ακολούθησε το ντουμπλάρισμα νικών που αναφέραμε, που αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας, όμως από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Η αρχή έγινε με το 1-1 με τον Παναιγιάλειο, για να ακολουθήσει το σερί των έξι ηττών με τέρματα 1-10!

Έτσι, στα 11 παιχνίδια από τα 13 τελευταία παιχνίδια του Αστέρα, στα οποία δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε νίκη, ο απολογισμός της ομάδας είναι τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, με τέρματα 3-17, αριθμοί που δείχνουν ανάγλυφα γιατί η ομάδα του Εύοσμου πηγαίνει από στραβοπάτημα σε στραβοπάτημα!

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 14:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep