Κίνδυνος τιμωρίας για τον ΟΦΗ

Το φύλλο αγώνα με τον Απόλλωνα… καίει τους Κρητικούς.

Διπλή αναμένεται να είναι η ζημιά για τον ΟΦΗ, από το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς δεν είναι μόνο οι δύο πόντοι που χάθηκαν, μετά την ισοπαλία με 1-1, αλλά οι Κρητικοί διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας της έδρας τους, μετά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής της αναμέτρησης αναφέρει πως με την λήξη του ματς και κατά την αποχώρηση του προς τα αποδυτήρια, δέχτηκε επίθεση από φιλάθλους του ΟΦΗ που εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να προλαβαίνουν τα… χειρότερα και τον ίδιο να παραμένει για αρκετά λεπτά στον χώρο του κέντρου, περιμένοντας την Αστυνομία να επιβάλλει την τάξη. Μάλιστα, γίνεται αναφορά σε χτύπημα που δέχτηκε ο ρέφερι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Πλέον, οι ιθύνοντες του ΟΦΗ περιμένουν με αγωνία το τι θα συμβεί, καθώς το πρόστιμο θεωρείται δεδομένο, ενώ ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος υπάρχει ο κίνδυνος όχι μόνο για ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας, αλλά ακόμα και για αφαίρεση βαθμών. Υπενθυμίζεται ότι οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται τον Άρη για την 30ή αγωνιστική, τη Σπάρτη τη 32η και τον Αιγινιακό στο φινάλε του πρωταθλήματος. 

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 14:13

1 comment

  • ΞΑΡΧΟΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΛΙΔΗΣ
    ΞΑΡΧΟΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΛΙΔΗΣ Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 14:55 Comment Link

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟΙΔΕΧΟΜΑΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕ4Σ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ [ΠΧ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ 1-2], ΤΟΣΟ ΟΙ ΦΙΛΑΘΙΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΜΤΕΣ, ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΙ. ΟΜΩΣ ΕςΔΩ ΤΟ ΝΑ Γ....Σ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ][ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ] ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ Η ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΦΑΣΙΑΣ, Ε ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ,. ΓΙΑΤΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Γ......Σ,, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΦΗΣΤΑ ΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Ο ΟΦΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΉΜΑΤΟΣ ΣΔΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ "ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ". ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep