«Είναι ντροπή...»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε την οργή του για το πέναλτι που δόθηκε στο ΟΦΗ-Απόλλων.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μετέφερε τα έντονα παράπονά του στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο, με αφορμή το πέναλτι που έδωσε ο Μακεδόνας διαιτητής Παπαδόπουλος στο ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, του τηλεφώνησε και του είπε: «Είναι ντροπή να γίνονται τέτοια σημαντικά λάθη σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια και μάλιστα από έναν διαιτητή που σφυρίζει Super League. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια λάθη συνεχώς υπέρ των αντιπάλων του Αρη...».

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2017 22:39

2 comments

  • Ριζος
    Ριζος Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 09:37 Comment Link

    Δεν είμαι φίλαθλος του Άρη ούτε του ΟΦΗ, στο εξωτερικό δεν υπάρχει τέτοιο φαινόμενο.
    Εδώ στην ελλαδα ο ποδοσφαιριστής ο διaιτητησ και η οργάνωση του ποδοσφαιρου αναγνωρίζουν ότι η σαπίλα είναι φυσιολογικό.
    Ο ποδοσφαιριστής ξαπλώνει κάνει βουτιές, ο διαιτητής κυνηγά τη καριέρα του και οι οργάνωση κάθεται στη καρέκλα για το μεροκάματο. Από το περίπτερο μέχρι το πρωθυπουργό κολυμπάει η σαπίλα.

    Λέμε στο εξωτερικό ( only in America). Κάναμε λάθος ( only in Greece ).

  • ΒΑΛΣΑΜΟΘΟΔΩΡΟΣ Νώντας
    ΒΑΛΣΑΜΟΘΟΔΩΡΟΣ Νώντας Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 08:57 Comment Link

    Κύριε Καρυπίδη, που δεν χάνετε ευκαιρίες να καυτηριάζετε διαιτητικά λάθη, όχι ό,τι οι φίλαθλοι τα επικροτούν, όμως οφείλω να σας υπενθυμίσω, πως κι εσείς σαν ομάδα έχετε πάρει και αποδεχθεί ως καλοδεχούμενα, πολλά τέτοια διαιτητικά υπέρ σας λάθη, αλλά δεν τα σχολιάσατε τότε; Μήπως ξεχάσατε το μεταξύ σας υπέρ σας ΑΡΗΣ-ΟΦΗ λάθος του διαιτητή; Τότε βγήκατε κάρτα φάτσα να το σχολιάσετε; Όχι ασφαλώς. Μήπως ξεχάσατε το υπέρ σας λάθος του διαιτητή, στο παιχνίδι ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ; Το σχολιοάσατε τότε; Όχι βέβαια, γιατί τα δικά σας είναι σύκα και δεν ακούγονται, ενώ των άλλων ομάδων είναι καρύδια και βροντάνε. Καλά είναι και σωστό, να μην γίνονται σκανδαλώδη λάθη, υπέρ καμμιάς ομάδας κι άν θέλει και οφείλει κάποιος να φωνάζει, πρέπει ΠΡΩΤΑ να καυτηριάσει το υπέρ της ομ'άδος του λάθος που πήρε και μετά να ασχολείτε με τα των άλλων ανταγωνιστριών ομάδων. Παράλληλα πρέπει να γνωρίζετε, ότι στη ζωή γενικώς, όλοι έχουν δικαιώματα και ως εκ τούτου όόόλλεεςςς οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να κυνηγούν-επιδιώκουν την πρόοδο ή την άνοδο της ομάδας των και δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός, ούτως ώστε όταν βλέπει μια ομάδα πάνω από τη δική σας,να το θεωρείτε παράλογο ή άδικο, μόνο και μόνο βάζοντας ως κριτήριο την ιστορία των ομάδων. Όποιος θέλει η ομάδα του να πρωταγωνιστεί, πρέπει να επενδύει καταλλήλως και ως εκ τούτου να αποζητά να κερδίσει-αποκομίσει, βάσει αυτών που επένδυσε και όχι της ιστορίας της ομάδας. Για να δούμε κι εσείς σήμερα στις Σέρρες; ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep