Με κόσμο και παράδοση ο Αχαρναϊκός

Επιστρέφει στην αποστολή ο Σταμούλης

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» είναι το σύνθημα στο στρατόπεδο του Αχαρναϊκού, αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, απέναντι στην Λαμία. Στο στρατόπεδο της ομάδας του Μενιδίου γνωρίζουν πολύ καλά την τεράστια δυσκολία της αναμέτρησης, όμως ελπίζουν πως με την βοήθεια, τόσο  του κόσμου τους, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, όσο και της παράδοσης (ο Αχαρναϊκός μετρά μόνο νίκες στο γήπεδο του, έναντι της Λαμίας), θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση, το πρόγραμμα της οποίας είχε οικογενειακό διπλό και φυσικά τακτική. Από εκεί και πέρα, η τεχνική ηγεσία, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (30/04), μπορεί να υπολογίζει σε 20 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Σταμούλης, που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όχι όμως και ο Άγγελος Καραντασιάδης, με τον 24χρονο αμυντικό, ναι μεν να «σβήνει» και αυτός την τιμωρία του στο ματς με τους Κρητικούς, όμως να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αναλυτικά η αποστολή του Αχαρναϊκού: 

Ψύχος, Γαρδικιώτης, Σταματόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Μεγαλοοικονόμου, Σωτηράκος, Αναστασίου, Σιάννης, Μεζίνι, Ζαχαρός, Τζέφερσον, Ράνιελσον, Λύρας, Τζανέτος, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Χαραλαμπόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Σταμούλης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2017 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep