Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με συνταγή... Σερρών

Ο Θρασύβουλος ψάχνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Θρασύβουλος ψάχνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Θρασύβουλος που έρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού θέλει να "τελειώσει" την παραμονή στα Μέγαρα με συνταγή Σερρών, αφού εκεί έχει πάρει τη μοναδική του φετινή νίκη εκτός.

Η ομάδα της Φυλής με τη νίκη της Κυριακής απέναντι στον Πανσερραϊκό πέτυχε το απόλυτο με την ομάδα των Σερρών για το φετινό πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να την κερδίσει και στα δύο ματς. Μάλιστα η νίκη της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος επί του Πανσερραϊκού ήταν και η μόνη που έχει πανηγυρίσει μακριά από την έδρα της.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου γνωρίζουν πως πλέον η παραμονή στην κατηγορία απέχει μια νίκη και θα ήθελαν να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση σωτηρία στα Μέγαρα. Στα πλεονεκτήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Βύζαντα εκτός από την καλή ψυχολογία λόγω της νίκης επί του Πανσερραϊκού είναι το ότι δεν υπάρχουν απουσίες από τιμωρίες και τραυματισμούς, αλλά και πως η ομάδα δεν έχει επιβαρυνθεί τις τελευταίες ημέρες με μακρινά ταξίδια.

Το τεχνικό επιτελείο του Θρασύβουλου για την αναμέτρηση στα Μέγαρα έχει πάρει στην αποστολή τους: Κασμερίδη, Μητσέα, Σύρο, Βασιλείου, Σκόνδρα, Καλαμιώτη, Παγώνη, Βλάχο, Ζουμπουλάκη, Καρλόπουλο, Μπεγκόνια, Ντακόλ, Ψιάνο, Σταμπολζίεφ, Ντα Κόστα, Ροκάστλ, Καρρά, Νικολάου, Μουκίδη, Μανωλά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep