Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζωντανό το ενδιαφέρον

Δύο  φιλικά έχει προγραμματίσει η Αναγέννηση Επανωμής για το διάστημα της διακοπής λόγω του ματς με τον Διαγόρα και τις Εκλογές. Δύο φιλικά έχει προγραμματίσει η Αναγέννηση Επανωμής για το διάστημα της διακοπής λόγω του ματς με τον Διαγόρα και τις Εκλογές.

Δύο φιλικά για την Αναγέννηση Επανωμής στο διάστημα της διακοπής.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανωμής, Αλέκος Βοσνιάδης, προσπαθεί να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών του για τα ματς που απομένουν και να μην τους δώσει την ευκαιρία να "χαλαρώσουν" ακόμη περισσότερο. Για αυτό το λόγο δεν τους άφησε ελεύθερους αυτές τις ημέρες που υπάρχει μια εβδομάδα κενό για την ομάδα.

Για την Τετάρτη (2/5) - που δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Διαγόρα - θα δοθεί φιλικό ματς στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ, ενώ το Σάββατο (5/5) που είναι η παραμονή των Εκλογών θα υποδεχθούν στο γήπεδο τους τον Θερμαϊκό Θέρμης στις έντεκα το πρώι. Σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και έχουν κληθεί να αγωνιστούν στα δύο τελευταία ματς με Παναχαϊκή και Γιαννιτσά που είχε κριθεί η παραμονή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep