«Στο DNA της ΑΣΑ να πετυχαίνει»

Η ΛΕΦΑΚ έστειλε το μήνυμά της ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα.

Χωρίς βαθμούς έφυγε από τα Χανιά η Αναγέννηση Καρδίτσας, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον τοπικό ΑΟΧ και πλέον το βλέμμα στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα την ερχόμενη Κυριακή (30/04).

Με ανακοίνωσή της η Λέσχη Φίλων Αναγέννησης Καρδίτσας έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής τονίζοντας πως τέτοια παιχνίδια χρειάζονται «πάθος και τσαμπουκά από το πρώτο λεπτό». Παράλληλα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» κατέληξαν πως η ομάδα έχει το DNA για να πετύχει στο τέλος τους στόχους της. Αναλυτικά:

«Ήττα για την ομάδα μας στα Χανιά με 2-1 κι αφού προσωρινά ισοφαρίσαμε με γκολάρα του Κρητικού… Μόνο ενθαρρυντικό η καλή εμφάνιση αλλά η επιθετική αφλογιστία μας κόστισε για άλλη μία φορά πολύτιμους βαθμούς… Το παιχνίδι με την Καλλιθέα πλέον είναι ματς ζωής και θανάτου και τέτοια παιχνίδια κερδίζονται μόνο με πάθος και τσαμπουκά από το πρώτο λεπτό…

ΥΓ: Η ομάδα για άλλη μία χρονιά θα τα καταφέρει γιατί το έχει στο DNA της να πετυχαίνει στο τέλος τους στόχους της όταν όλοι την ξεγράφουν. Πάμε την Κυριακή ενωμένοι για μία μεγάλη νίκη στον πρώτο από τους εφτά τελικούς που απομένουν».

Last modified onΤρίτη, 25 Απρίλιος 2017 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep