Μόνος απών ο Μπλάζιτς

Τη συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει η Λαμία στο ματς με τον Αχαρναϊκό.

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Δευτέρα (24/04) στη Λαμία. Ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του (η προπόνηση της Κυριακής έγινε υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του, Γιώργου Κόλτση) και θα ξεκινήσει την Τρίτη (25/04) την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο έμπειρος προπονητής μετρά επιστροφές και μόνος απών, εκτός απροόπτου, θα είναι ο τιμωρημένος Μπλάζιτς.

Ο Λευτέρης Ματσούκας εξέτισε την ποινή του, ο Βάντερσον θεωρείται πλέον έτοιμος, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται ο Σουλεϊμόν Όμο που θα έχει καλύψει το χαμένο έδαφος ως την Κυριακή (30/04).

Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν και τη συμπαράσταση των οπαδών τους στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΛΕΦΙΛ, διοργανώνει δωρεάν εκδρομή: «Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή στην Αθήνα την Κυριακή 30/04/2017 για τον αγώνα Αχαρναϊκός-ΠΑΣ Λαμία. Πληροφορίες-Συμμετοχές στα γραφεία μας, Λεωνίδου 65, καθημερινά 19:00-21:00».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep