Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

"Δείπνο... ανασυγκρότησης"

Οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του Πιερικού στο γεύμα της Δευτέρας (30/4) στο παραλιακό εστιατόριο της Κατερίνης "Μπάμπης και Μπάμπης" Οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του Πιερικού στο γεύμα της Δευτέρας (30/4) στο παραλιακό εστιατόριο της Κατερίνης "Μπάμπης και Μπάμπης"

Στον Πιερικό θέλουν να αντιμετωπίσουν το "διάλειμμα" της ξέφρενης πορείας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και ξεκίνησαν με γεύμα ανασυγκρότησης.

Η πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας της Κατερίνης από την ημέρα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Χατζάρα σταμάτησε στα τελευταία ματς της ομάδας και οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τρόπο αλλαγής του κλίματος. Οι ήττες από την Αναγέννηση Επανωμής και τον Πλατανιά εντός έδρας και την Καλλονή στην Λέσβο άφησαν την ομάδα μακριά από τις θέσεις της απευθείας ανόδου και πλέον στα έξι ματς που μένουν θέλουν να εξασφαλίσουν νωρίς και την παραμονή στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (2/5) είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς στην Κατερίνη για τον Πιερικό και φυσικά δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται δεύτερη απώλεια. Οι τρεις βαθμοί με την ομάδα της Κομοτηνής θα ανεβάσουν την ψυχολογία της ομάδας για τα ματς που απομένουν και μια πρώτη προσπάθεια για αυτό έγινε με γεύμα το βράδυ της Δευτέρας (30/4) σε παραλιακό εστιατόριο της Κατερίνης "Μπάμπης και Μπάμπης".

 

 

Ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη χαλαρή προπόνηση η προετοιμασία του Πιερικού για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο Γιώργος Χατζάρας μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία αποκλείστηκαν ο τιμωρημένος Κοντέων, ο Πέντα για να προφυλαχθεί από τον πρόσφατο τραυματισμό του, καθώς και οι τραυματίες Τόσκας και Κωτσιόπουλος.

 

Στον αντίποδα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι και Ιντζόγλου. Οι παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Πιερικού είναι οι: Καρακούτσης, Τσιντώτας, Χατζηζήσης, Λαζαρίδης, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Πουλόπουλος, Δήμου, Κραγιόπουλος, Μπακάλης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Καμινιώτης, Ελευθεριάδης, Ρούσεφ, Μπλαζέφσκι, Κόιτς, Σεχολάρι, Μοκακέ, Κουτσοσπύρος. Η αποστολή θα γευματίσει στις 14.00 το μεσημέρι το μεσημέρι της Τετάρτης , και εν συνεχεία θα μεταβεί στο γήπεδο.

Last modified onΤρίτη, 01 Μάιος 2012 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep