Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστρέφει ο Γιόνδης

Ο Αντώνης Γιόνδης είναι στη διάθεση του Δημήτρη Τομπάζη που δεν είναι σίγουρο αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών για το ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο Αντώνης Γιόνδης είναι στη διάθεση του Δημήτρη Τομπάζη που δεν είναι σίγουρο αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών για το ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Περισσότερες λύσεις για τα Γιαννιτσά στην επίθεση με την επιστροφή του Αντώνη Γιόνδη, ο οποίος θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Τομπάζη για το ματς της Πάτρας.

Οι έξι βαθμοί που πήρε η Αναγέννηση Γιαννιτσών μέσα σε πέντε μέρες την κάνουν να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και κυρίως να μην ταξιδεύει με την πλάτη στον τοίχο για το ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Η ομάδα της Πέλλας κέρδισε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά με τον Εθνικό Αστέρα και ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη στην Επανωμή που έφερε την ομάδα έπειτα από καιρό μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι 32 βαθμοί, βέβαια απέχουν τουλάχιστον δύο νίκες από το όριο σωτηρίας που υπολογίζεται στους 36 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Τομπάζης θα έχει στη διάθεση του τον Αντώνη Γιόνδη που γνωρίζει πολύ καλά το στυλ της επίθεσης "στην κόντρα" και ήταν ένας από τους λόγους που η η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε αρκετούς βαθμούς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Ο Ελληνας τεχνικός πιθανότατα, όμως, θα εμπιστευθεί την ενδεκάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς στην Επανωμή και ο Αντώνης Γιόνδης μάλλον θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στις απουσίες υπάρχουν τα ονόματα των Τσίλη, Τζεβελέκη, Αλμπάνη και Αποστολίδη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα εκτός ομάδας βρίσκονται οι Κυζιρίδης και Τέλλος, με τους οποίους αναμένονται εξελίξεις.

Στην Πάτρα για το ματς με την Παναχαϊκή ταξίδεψαν οι Αποστόλου, Ντατίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Χατζόγλου, Σπαθάρας, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Μπέκα, Καρακάσογλου, Στεφανίδης, Καραογλανίδης, Καρπούζης, Παπαδημητρίου, Τσικνίδης, Γιόνδης, Στεργίδης και Γ. Παπαδόπουλος.

 

Last modified onΤετάρτη, 02 Μάιος 2012 15:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep