«Καθαρή, δίκαιη νίκη»

Ο Γιώργος Κόλτσης χαρακτήρισε καθαρή και δίκαιη τη νίκη επί του Πανσερραϊκού.

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης, χαρακτήρισε καθαρή και δίκαιη τη νίκη επί του Πανσερραϊκού. Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Άλλη μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας, άλλοι τρεις πολύτιμοι βαθμοί ώστε στο τέλος να καταφέρουμε αυτό τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Μια νίκη καθαρή, δίκαιη. Είχαμε πάρα πολλές ελλείψεις, τα παιδιά που μπήκαν όντως ανταποκρίθηκαν και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στον Αχαρναϊκό, θέλουμε να πάμε στα ντέρμπι χωρίς απώλεια, θα πάμε να κερδίσουμε και στον Αχαρναϊκό για να είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και βαθμολογικά για την δύσκολη συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ.»

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Πατσαρούχας που ανέφερε: «Άλλη μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Εμείς προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί, όπως και κάθε βαθμοί που παίρνουμε. Ο στόχος μας είναι η άνοδος και θα συνεχίσουμε έτσι. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στην ομάδα του Πανσερραϊκού».

Για το πώς νιώθει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που είναι από την Φθιώτιδα όταν παίζει μπροστά στον κόσμο της ομάδας:
«Σίγουρα είναι ένα απίστευτο πράγμα για μένα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που παίζω στην ομάδα της Λαμίας. Πιστεύω πως το όνειρό μου ήταν να φτάσω σε μια υψηλή κατηγορία στο ποδόσφαιρο, κατάφερα να φτάσω μέχρι στιγμής στην ομάδα της πόλης μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Πηγή: speaker.gr

Last modified onΣάββατο, 22 Απρίλιος 2017 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep