Έβαλε πλώρη για… ρεκόρ

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του ψάχνει ο ΟΦΗ

Την δική του πορεία… πρωταθλητισμού θέλει να συνεχίσει ο ΟΦΗ, που την Κυριακή (23/04, 16:00) υποδέχεται τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου διανύει περίοδο φόρμας, όπως δείχνουν οι 10 νίκες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, όμως έχει την ατυχία να πέσει πάνω στους επίσης… ανίκητους πρωτοπόρους (Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Άρης), με αποτέλεσμα οι ελπίδες για άνοδο στην Super League να υφίστανται περισσότερο βαθμολογικά και λιγότερο ρεαλιστικά.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πτοεί σε καμία περίπτωση τους Κρητικούς, που κόντρα στην ομάδα του Μενιδίου, ψάχνουν ακόμα ένα ρεκόρ. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά των συνεχόμενων νικών.

Ο ΟΦΗ, στις αγωνιστικές 22-26, μετρά πέντε σερί νίκες (Χανία 2-0, Καλλιθέα 1-0, Παναιγιάλειος 3-0, Αγροτικός Αστέρας 4-0, Πανσερραϊκός 1-0) και έχει ισοφαρίσει την δική του φετινή επίδοση, όπου μετρούσε επίσης πέντε συνεχόμενες νίκες, στις αγωνιστικές 16-20 (Αναγέννηση Καρδίτσας 5-0, Αιγινιακός 1-0, Κισσαμικός 2-0, Καλλονή 2-1, Πανελευσινιακός 3-0).

Το πρώτο σερί σταμάτησε μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα με 1-0, για την 21η αγωνιστική. Αυτή τη φορά, αντίπαλος και πάλι στο «Γεντί Κουλέ» είναι ο σαφέστατα χαμηλότερης δυναμικής, Αχαρναϊκός, με τις πιθανότητες νίκης να είναι συντριπτικά υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου, αν και, φυσικά, όλα θα κριθούν στο χορτάρι.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 12:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep