«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Θόδωρε»

Η οικογένεια του ΟΦΗ τίμησε τον Θοδωρή Παπαδόπουλο

Σε έντονα φορτισμένο από συγκίνηση κλίμα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19 Απριλίου, το τουρνουά ποδοσφαίρου για την μνήμη του Θοδωρή Παπαδόπουλου, το οποίο και διοργάνωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων ΟΦΗ «Κρήτες – 4», στο «Λίντο».

Πριν από την έναρξη του τουρνουά, οι «Κρήτες – 4», οι οποίοι αποτελούν ουσιαστικά δημιούργημα του Θοδωρή Παπαδοπουλου, παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον πατέρα του Ανδρέα και τον αδελφό του Αντώνη, οι οποίοι και τους ευχαρίστησαν θερμά που τιμούν με αυτόν τον τρόπο τον άνθρωπο τους και κρατάνε την μνήμη του ζωντανή.
Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο νυν πρόεδρος του συνδέσμου, Χρήστος Βασιλάκης, που τόνισε:
«Είναι μια ξεχωριστή μέρα, γιατί είναι αφιερωμένη σε ένα άνθρωπο που πρόσφερε πάρα πολλά από το δικό μας μετερίζι. Ευχαριστούμε όσους βρίσκονται εδώ για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους».

Από πλευράς ΠΑΕ ΟΦΗ, στην εκδήλωση βρέθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ζερβάκης, ο οποίος υποστήριξε πως ο Θοδωρής Παπαδόπουλος άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για όλους τους φιλάθλους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης,  στο τουρνουά αγωνίστηκαν ο ΟΦΗ’94, οι «Κρήτες -4», η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ και οι «Snakes», που αγωνίστηκαν μπροστά σε ένα… ένθερμο κοινό, καθώς όσοι φίλοι του ΟΦΗ έδωσαν το παρών στις εξέδρες, δεν δίστασαν να ανάψουν μέχρι και… πυρσούς!

Πηγή: www.neakriti.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 10:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep