Στα δικαστήρια με Σαμολαδά

Μήνυση του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον Γιάννη Σαμολαδά, για εξύβριση.

Εντείνεται ο πόλεμος ανάμεσα στον Άρη και την Λαμία, μετά και τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της δεύτερης, Πανουργιά Παπαϊωάννου, περί τηλεφωνικών απειλών για την ζωή την δική του και της οικογένειας του.

Όπως τονίζει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα «allaboutaris.com»,  το τηλεφώνημα έγινε από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Σαμολαδά, προσθέτοντας πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν απειλές κατά της ζωής του ιδιοκτήτη της Λαμίας, ειδικά από την στιγμή που το τηλεφώνημα ήταν επώνυμο. 

Όπως επίσης αναφέρει το δημοσίευμα και ο ίδιος ο Γιάννης Σαμολαδάς αναμένεται να απαντήσει με μήνυση για εξύβριση, καθώς, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απάντησε στο τηλεφώνημα του με ακατανόμαστες φράσεις, τόσο κατά του ιδίου, όσο και κατά του Άρη.

Και όλα αυτά ενόψει της επίσκεψης της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την 21η Μαΐου, για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη, το οποίο ίσως κρίνει και το ποια από τις δύο ομάδες θα συνοδεύσει τον Απόλλων Σμύρνης στην Super League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 16 Απρίλιος 2017 13:50

3 comments

  • Ριζος
    Ριζος Δευτέρα, 17 Απρίλιος 2017 18:45 Comment Link

    Ο απολλον θα βουλιάξει στα ντέρμπι, παθαίνει ( blackout ) όπως στο καζίνο η τύχει δεν μένει για πάντα.

  • ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΑΡΚΑΓΙΩΡΓΟΣ
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΑΡΚΑΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 16 Απρίλιος 2017 15:53 Comment Link

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΜΟΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ; ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ; ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ; ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ; ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ; ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Η ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ [ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ] ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ; ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ Η ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΑ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟΣ ΦΩΤΙΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ{ ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ]. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΑΥΤΗ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. OΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑΣ Π.Α.Ε. ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ; Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ; ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ [ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ] ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ;

  • αθηνα
    αθηνα Κυριακή, 16 Απρίλιος 2017 14:18 Comment Link

    Τον Απόλλωνα το βγάλατε από τώρα....πολύ σιγουριά βλέπω....

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep