«Το αποτέλεσμα αυτοσκοπός»

Πίεση, καιρικές συνθήκες και αγωνιστικό χώρο είχε αντιπάλους ο Άρης σύμφωνα με τον Νίκο Κωστένογλου.

Τρίποντο που δίνει θάρρος στον Άρη να συνεχίσει τον αγώνα του χαρακτήρισε αυτό στο Αίγιο ο Νίκος Κωστένογλου. Ο προπονητής των «κίτρινων» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια ακόμα σημαντική και πολύτιμη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η επιθετική μας ανάπτυξη δεν ήταν καλή. Κατά τη διάρκεια και στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε λειτουργήσαμε καλύτερα και σημειώσαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια πρώτον, γιατί με μεγάλη πίεση πήραν το αποτέλεσμα, δεύτερον λόγω των καιρικών συνθηκών και της ώρας που παίξαμε και τρίτον για τον αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και οι τρεις βαθμοί μας δίνουν θάρρος να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα.

Σας προβληματίζει η πίεση για το αποτέλεσμα ή τα σκαμπανεβάσματα;

«Αν δείτε τους ανταγωνιστές μας κερδίζουν συνέχεια με 1-0 και ιδιαίτερα δύσκολα. Ο Άρης έχει σημειώσει τρία και τέσσερα γκολ. Εμείς θέλουμε να τα κάνει όλα μαζί, δεν γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι αυτοσκοπός. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πέρα από το ένα που χάσαμε ήταν η μόνη ομάδα που μας δημιούργησε ευκαιρία.

Η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά στο αμυντικό της κομμάτι, στο επιθετικό της κομμάτι κατά διαστήματα, ιδιαίτερα στα πρώτα ημίχρονα των εκτός έδρας αγώνων αντιμετωπίζει δυσκολίες, ενώ στα εντός δεν συμβαίνει αυτό. Σημαντικό το ότι κερδίσαμε και προχωράμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep