«Συνεχίζουμε»

Σύνθημα ανασύνταξης στην Καλλονή, ενόψει της συνέχειας

Η ομάδα της Καλλονής δεν τα κατάφερε στην Κρήτη, απέναντι στον Κισσαμικό, με την συντριβή με 4-1 να την διατηρεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ενόψει συνέχειας, καθώς παραμένει στην 17η θέση με 19 πόντους, πέντε μακριά από την «χρυσή» 14η θέση.

Το ηθικό στο στρατόπεδο της ομάδας δεν βρίσκεται και στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς η... άμμος στην κλεψύδρα τελειώνει, όμως το σύνθημα παραμένει το ίδιο. «Συνεχίζουμε», όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι έχουν «κυκλώσει» στο ημερολόγιο τους την 30η Απριλίου και το παιχνίδι απέναντι στον Πανελευσινιακό, το οποίο αποτελεί «τελικό», καθώς ενδεχόμενη νίκη θα διατηρήσει ζωντανή την ομάδα, στο κυνήγι της παραμονής. Με ήττα, όμως και με δεδομένο πως μεσολαβεί η επίσκεψη στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου Απόλλωνα Σμύρνης, τα πράγματα θα γίνουν ασφυκτικά δύσκολα.

Μέχρι τότε, όμως… διακοπές και ξεκούραση! Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδα της Λέσβου, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από τα Χανιά, απολαμβάνουν ήδη το πενθήμερο ρεπό τους, ενόψει των εορτασμών του Πάσχα, καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, θα ξεκινήσει την Τρίτη (18/04), όπου και θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep