Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ηταν οπαδοί, όχι δημοσιογράφοι»

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είπε πως στο ματς της Λάρισας η Καλλονή έπαιξε με έντεκα εναντίον δώδεκα. Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είπε πως στο ματς της Λάρισας η Καλλονή έπαιξε με έντεκα εναντίον δώδεκα.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δίνει συνέχεια στα όσα συνέβησαν στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της Λάρισας με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Καλλονής.

Αν είναι να πηγαίνουμε στη συνέντευξη Τύπου και να λέμε αυτά που θέλει να ακούσει ο κάθε δημοσιογράφος καλύτερα να μην ξαναπάμε. Δηλαδή να μην πω ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη; Ήταν οπαδοί και όχι δημοσιογράφοι αυτοί που μου έκαναν ερωτήσεις χτες.

Η επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της Λάρισας αποκτά νέο επεισόδιο με τη νέα τοποθέτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μέσα από την σελίδα της Καλλονής. Ο Βραζιλιάνος προπονητής μίλησε για την ανωτερότητα της ομάδας του, τους οπαδούς δημοσιογράφους και τα σφυρίγματα της διαιτησίας.

«Αν είναι να πηγαίνουμε στη συνέντευξη Τύπου και να λέμε αυτά που θέλει να ακούσει ο κάθε δημοσιογράφος καλύτερα να μην ξαναπάμε. Ήταν προφανές ποιος ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο χτες. Είχαμε δύο δοκάρια, μας ακύρωσαν ένα καθαρό γκολ, παίξαμε καλύτερα και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη».

Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς κι έγινε ακόμη πιο δύσκολο παίζοντας 11 εναντίον 12. Μπορούσαμε μέχρι την ισοφάριση να είμαστε 2-0 και να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, όμως, αυτό δεν έγινε και ήρθε το 1-1.

Δηλαδή να μην πω ότι η ομάδα μου ήταν καλύτερη; Ήταν οπαδοί και όχι δημοσιογράφοι αυτοί που μου έκαναν ερωτήσεις χτες. Το πρόβλημα τους ήταν να χτυπήσουν την Καλλονή μέσω εμένα. Χθες δέχτηκε επίθεση ο "παίκτης" Λουτσιάνο. Σε κάποιους δεν αρέσει ότι βρίσκομαι στη θέση αυτή. Δεν πειράζει.

Τα παιδιά έδωσαν τον 100%. Πραγματικά αν παίζουν έτσι δεν μπορείς να τους πεις τίποτα. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Μπορούσαμε μέχρι την ισοφάριση να είμαστε 2-0 και να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, όμως, αυτό δεν έγινε και ήρθε το 1-1. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς κι έγινε ακόμη πιο δύσκολο παίζοντας 11 εναντίον 12»

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2012 17:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep