Ραντεβού με Παπαδόπουλο

Ο Δημήτρης Σπανός ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζει τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Συνάντηση με Ρέλλα.

Για το θέμα το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στη Λαμία μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Αντώνης Ρέλλας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι τη Μεγάλη Τρίτη (11/04) θα έχει ραντεβού με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ώστε να ακούσει τι έχει να του πει, ενώ επανέλαβε πως ταυτίζεται απόλυτα με την απόφαση του Δημήτρη Σπανού να τον βάλει στο περιθώριο, μία απόφαση που γνωστοποιήθηκε στον ποδοσφαιριστή τη Μεγάλη Δευτέρα (10/04).

Αναλυτικά ο Ρέλλας δήλωσε:

«Θα ήθελα να είμαι σαφής. Θέλω να μείνω στις δηλώσεις του προπονητή μας. Το επικροτώ 100%. Χωρίς να υπονοούμε οτιδήποτε είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την ομάδα. Όταν ο ίδιος έχει κάνει το ίδιο ακριβώς λάθος - τότε βέβαια δεν κόστισε, γιατί απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας - σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Και νομίζω ότι ο ρόλος του προπονητή και της διοίκησης είναι αυτός».

Σε ερώτηση αν μίλησε με τον ποδοσφαιριστή, απάντησε:

«Έχω μάθει να μην λειτουργώ εν θερμώ. Θα έχω συνάντηση μαζί του σήμερα, γιατί θέλω πρώτα να ζυγίσω πράγματα. Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του παίκτη, όμως και ένας κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να απολογηθεί. Εγώ θέλω να τον ρωτήσω ορισμένα πράγματα και από εκεί και μετά θα παρθούν οι αποφάσεις, οι οποίες θα είναι προς το συμφέρον της ομάδας για να μην υπάρχει καμία σκιά πάνω από την ομάδα».

Ακόμα και αν σας δώσει μια απάντηση, τι νόημα μπορεί να έχει;

«Ο προπονητής το ξεκαθάρισε. Εφόσον το αγωνιστικό καλύπτεται από τη δήλωση του προπονητή μας εγώ θέλω να τον ρωτήσω κάποια πράγματα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Ο Παναιγιάλειος είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία».

Μπορεί να σταθεί μήνυση;

«Αυτό που λέτε είναι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί. Ένα δικαστήριο δεν είναι τι λέμε και τι φανταζόμαστε. Ένα δικαστήριο κρίνει με πραγματικά γεγονότα. Η εικόνα, σίγουρα, εκθέτει τον ποδοσφαιριστή και θέλει και αποδείξεις. Η τοποθέτησή σας είναι λίγο ακραία. Να είστε βέβαιος ότι και τις επόμενες ημέρες ό,τι θα ακολουθήσει θα είναι προς το συμφέρον της ομάδας».

Μπορεί κάποιος να πει ότι ο Παπαδόπουλος ενεργεί σε συμπαιγνία με τον Ρέλλα. Τι θα απαντήσετε εκεί;

«Μέσα στο γήπεδο η εικόνα έδειξε τα πάντα. Ο προπονητής μας έκανε αμέσως αλλαγή τον ποδοσφαιριστή, που σημαίνει ότι εκθέτει τον ποδοσφαιριστή. Εσείς έχετε αποδείξεις; Δεν κάνω τον συνήγορο του Παπαδόπουλου. Αν έχετε αποδείξεις να μου τις φέρετε. Η διαμορφωμένη άποψη έχει ήδη δημιουργηθεί. Δεν θέλω να κρύβομαι.

Βεβαιώνω κατηγορηματικά ότι ταυτίζομαι απόλυτα με την απόφαση του προπονητή μου, ο οποίος του το ανακοίνωσε τη Μεγάλη Δευτέρα (10/04) και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν να θωρακίσω τα συμφέροντα της ομάδας για να μη μείνει η παραμικρή σκιά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 13:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep