«Ενάντια σε όλους και όλα»

Ο Γιάννης Μάγγος έδωσε διευκρινίσεις μέσω του FL News για τις δηλώσεις του και έκανε λόγο για καθυστερήσεις.

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. O 34χρονος μίλησε στο FL News και ξεκαθάρισε ότι όσα είπε, αφορούσαν στον αγώνα και όχι στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Αναφέρθηκε σε καθυστερήσεις και υπογράμμισε ότι μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Βασίλη Μπούρμπο αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί σαν γροθιά μέχρι τέλους.

Συγκεκριμένα, ο Μάγγος δήλωσε στο FL News:

«Επειδή λόγω της δήλωσής μου μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό παρερμηνεύτηκαν και διαστρεβλώθηκαν πολλά πράγματα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής. Όταν είπα ότι συμβαίνουν διάφορα πράγματα, μίλησα για τον συγκεκριμένο αγώνα και όχι για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Για ακόμα μία φορά είχαμε μία κάκιστη τετράδα διαιτητών. Είναι λυπηρό να βλέπεις από το 20ό λεπτό να κάνουν καθυστερήσεις οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές με την ανέχεια των διαιτητών.

Όλα αυτά με έκαναν να σκεφτώ για ποιο ποδόσφαιρο ζούμε και γι' αυτό είπα ότι θα μιλήσω με τον πρόεδρο για τη συνέχεια. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε όλοι σαν γροθιά όπως έχει μάθει η Αναγέννηση ενάντια σε όλους και σε όλα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep