«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Η Καλλονή έχυσε την καρδάρα που γέμιζε τόσο καιρό σύμφωνα με τον Δημήτρη Γαβαλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αιγινιακό η Καλλονή δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Αυτό υποστήριξε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Γαβαλάς και παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα. Αναλυτικά είπε:

«Ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας. Ένα αποτέλεσμα που μας πηγαίνει πάρα πολύ πίσω σχετικά με τον στόχου που είχαμε πριν το παιχνίδι. Δηλαδή, να πάρουμε το τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που έχουμε τον ίδιο στόχο και να είναι τα πράγματα πιο εύκολα για μας στη συνέχεια. Αγωνιστικά νομίζω ότι βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 χωρίς να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε.

Μετά το 0-2 είχαμε μια καθολική υπεροχή. Βάλαμε γρήγορα ένα γκολ, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για δεύτερο και τρίτο, δεν ήρθε, αλλά το δυσάρεστο είναι ότι δεν μπήκαμε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο. Και έχω την εντύπωση ότι στο ποδόσφαιρο μετράει ο τρόπος που δέχεσαι κάποια γκολ. Κάποια σε βγάζουν εκτός ρυθμού και ίσως έγινε αυτό σε εμάς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε».

Η Καλλονή με αντιπάλους στα μέτρα της, όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας και η Σπάρτη έδειξε ότι δυσκολεύεται πολύ. Μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα;

«Σαφώς και είναι δύσκολα τα πράγματα. Η Σπάρτη δεν είναι ομάδα στα μέτρα μας. Κάνει μια τρελή πορεία. Άρα αυτό δεν ισχύει. Η Καρδίτσα έχει μία ήττα στο γήπεδό της. Άρα και αυτό δεν ισχύει σε σχέση με μας. Είναι ομάδες που δύσκολα χάνουν. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για μας, γιατί φέραμε ισοπαλία με τη Σπάρτη. Και δεν ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Το να δέχεσαι δύο γκολ στα τρία πρώτα λεπτά χωρίς ο αντίπαλος να πατάει περιοχή είναι ένα πρόβλημα. Και είναι γκολ που δεν σε ωθούν να γυρίσεις εύκολα ένα παιχνίδι. Έχουμε και νέα παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες από τέτοια ματς. Αυτό πάλι δεν είναι δικαιολογία, είναι μια πραγματικότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, γιατί κατάφεραν ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να δημιουργήσουν προϋποθέσεις και για ένα δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο, και εκεί πρέπει να εστιάσουμε, δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Όσο καλοί ήμασταν στο πρώτο, τόσο κακοί ήμασταν στο δεύτερο. Και εκεί πιστεύω ότι χάσαμε και το παιχνίδι. Μπορέσαμε να κάνουμε το 2-1 γρήγορα, είχαμε και τον κόσμο κοντά μας μέσα από τον τρόπο που παίζαμε, αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί έπρεπε στο δεύτερο να έχουμε πιο καθαρό μυαλό, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και να φτάναμε γρήγορα ή αργά σε ένα τέρμα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο».

Έχυσε την καρδάρα η Καλλονή;

«Ναι. Είναι αλήθεια. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μας έβγαζε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχουμε εμπειρία και έχουμε δει τον κόσμο να φεύγει και να έρχεται πολλές φορές στα γήπεδα. Από πολύ παλιά ως τώρα. Από όλους χρειάζεται υπομονή. Και όταν λέμε ότι επιτέλους θα έχουμε μια ομάδα με δικά μας παιδιά και να τα στηρίζουμε, νομίζω ότι η στήριξη έρχεται στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.

Αυτά τα παιδιά έπαιζαν με τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Αγροτικό Αστέρα, αυτά με τον Αχαρναϊκό, με την Καλλιθέα. Η απογοήτευση και η πίεση είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να τα δεχτούμε και να προχωρήσουμε».

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης είπε:

«Άσχημη μέρα για μας. Ένα ματς που δεν μας πήγε τίποτα. Αλλιώς σχεδιάζαμε και στο τρίτο λεπτό 0-2. Σε εμένα συνέβη πρώτη φορά στην καριέρα μου. Παρόλα αυτά βάλαμε ένα γκολ και στο πρώτο 45λεπτο είχαμε την υπεροχή. Είχαμε δοκάρι, ευκαιρίες και όταν γίνονται όλα αυτά είναι δύσκολο να γυρίσεις παιχνίδι. Στηρίζουμε και τα λάθη των παιδιών, γιατί ακούγονται διάφορα και ζούμε στην Ελλάδα. Ανθρώπινα είναι τα λάθη. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep