Πένθος στην ΑΣΑ

«Έφυγε» ο Ανδρέας Γεωργίου, πρόεδρος του συλλόγου το 2004.

Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας λόγω του θανάτου του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών το πρωί του Σαββάτου (08/04). Ο Γεωργίου είχε διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου το 2004. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (09/04) στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας.

Το δελτίο Τύπου των «κιτρινόμαυρων», που εξέδωσαν και συλλυπητήρια ανακοίνωση ήταν το εξής:

«Έφυγε απο κοντά μας το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου, ο Ανδρέας Γεωργίου σε ηλικία  54 ετών... Ενας έγκριτος νομικός και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας, ένα διακεκριμένο και δημιουργικό στέλεχος της τοπικής κοινωνίας, ενας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος... Μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους, τους φίλους, τους συναδέλφους και την κοινωνία της Καρδίτσας βυθίστηκε στο πένθος και η μεγάλη κοινότητα της Αναγέννησης καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου υπήρξε θερμός υποστηρικτής της,  διατέλεσε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρος του συλλόγου την περίοδο 2004.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι απο τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας. Σύσσωμοι οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια του ΑΣ και της ΠΑΕ θα δώσουν το παρών στο "τελευταίο ταξίδι". Εξέδωσαν μάλιστα και απο κοινού συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:

‘Οι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια του ΑΣ και της ΠΑΕ Αναγέννησης πληροφορούμενοι τον αδόκητο χαμό του Ανδρέα Γεωργίου, διακεκριμένου νομικού, στελέχους της τοπικής κοινωνίας, πρώην προέδρου του συλλόγου μας και ένθερμου υποστηρικτή του, έχουν την ανάγκη να μοιραστούν με τους δικούς του ανθρώπους τη βαθιά οδύνη τους και να εκφράσουν την απέραντη θλίψη τους.  Η Αναγεννησιώτικη οικογένεια είναι πλέον πιο φτωχή και το κενό που αφήνει η απώλειά του είναι τεράστιο...

Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή με τον αγαπητό Ανδρέα Γεωργίου, που έφυγε απο κοντά μας νεότατος και πάνω στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του και ευχόμαστε ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους.
ΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904’».

Last modified onΣάββατο, 08 Απρίλιος 2017 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep