Να σπάσει την… κατάρα

Να βάλει τέλος στο αρνητικό εντός έδρας σερί, θέλει ο Πανελευσινιακός

Τις λιγοστές του ελπίδες για παραμονή στην Stoiximan.gr Football League, θέλει να διατηρήσει ο Πανελευσινιακός, που την Κυριακή (09/04, 16:00), υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Για να συμβεί, όμως, κάτι τέτοιο, η ομάδα της Ελευσίνας θα πρέπει απαραίτητα να σπάσει την.. κατάρα των εντός έδρας αναμετρήσεων, καθώς αγνοεί την χαρά της νίκης εντός αγωνιστικού χώρου (καθώς υπάρχει και το 3-0 άνευ αγώνος, απέναντι στον Πανθρακικό) από τις 18 Ιανουαρίου και τα 3-1 επί της Καλλονής.

Από τότε και μέχρι σήμερα, σε έξι εντός έδρας παιχνίδια, μετρά δύο «λευκές» ισοπαλίες (με Παναιγιάλειο και Λαμία) και τέσσερις ήττες, από Απόλλων Σμύρνης (1-3), Χανιά (1-3), Πανσερραϊκό (0-1), ΟΦΗ (0-3).

Αν πάντως, ο Πανελευσινιακός έχει μία πιθανότητα να επιστρέψει στις νίκες στο γήπεδο του και να δείξει πως έχει… σφυγμό, αυτή μπορεί να έρθει κόντρα στην Καρδίτσα. Η Αναγέννηση είναι αρκετά πιο ψηλά στην βαθμολογία (στην 10η θέση με 28 πόντους), έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της,  στηριζόμενη, όμως, στην πολύ δυνατή της έδρα. Αντίθετα, μακριά από την Καρδίτσα, η Αναγέννηση μετρά έξι συνεχόμενες ήττες, με τέρματα 1-15 (!), ενώ συνολικά στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, με τελευταίο «τρίποντο» μακριά από το γήπεδο της, το 3-0 επί του Αιγινιακού, στις 10 Δεκεμβρίου 2016.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 15:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep