«Παραιτήθηκε πριν επτά ημέρες»

Η υπερασπιστική γραμμή του ΑΟ Χανιά για την απουσία προπονητή με δίπλωμα UEFA Pro.

Στον αθλητικό δικαστή απολογήθηκε την Πέμπτη (06/04) ο ΑΟ Χανιά, γιατί σε αγώνες πρωταθλήματος δεν είχε δηλωμένο στο φύλλο αγώνα προπονητή – κάτοχο διπλώματος UEFA Pro. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει την υπερασπιστική γραμμή των «κυανόλευκων»…

Ο νομικός, Παναγιώτης Μπιλίρης εξήγησε ότι ο πρώην προπονητής, Σάκης Παπαβασιλείου παραιτήθηκε και αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους, όμως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, το συμβόλαιο με τον νέο τεχνικό υπεγράφη στις 20 ή 21 Μαρτίου.

Από πλευράς ΠΑΕ ο διευθύνων σύμβουλος, Σωτήρης Μαυρονάσιος είπε: «Ο κύριος Παπαβασιλείου παραιτήθηκε πριν 7,8 ημέρες, γιατί ήθελε να μεταβεί στην Κατερίνη για οικογενειακούς λόγους. Προσπαθήσαμε να βρούμε διάδοχο, αλλά οι προπονητές ήταν ακριβοί για τα δεδομένα της εταιρείας μας. Τελικά συμφωνήσαμε με τον κύριο Χαρίτο».

Η Πρωτοδίκης Μαρίνα Μπόζνου χορήγησε, τέλος, προθεσμία ως τη Μεγάλη Τρίτη (11/04), προκειμένου ο ΑΟΧ να προσκομίσει το συμβόλαιο και την προπονητική ταυτότητα του Γιώργου Χαρίτου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 03:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep