«Μην πάει στράφι το «διπλό» στον Εύοσμο»

Ο Καραντασιάδης το μοναδικό πρόβλημα ενόψει Πανσερραϊκού

Ως μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να διπλασιάσουν τις νίκες τους (μετά το σπουδαίο «διπλό» της περασμένης εβδομάδας, απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα), ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή τους στην κατηγορία, βλέπουν οι ιθύνοντες του Αχαρναϊκού, το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής (09/04, 16:00) απέναντι στον Πανσερραϊκό, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι της ομάδας, θα «κτυπήσουν δυνατά» το παιχνίδι, καθώς κανείς δεν θέλει να πάει στράφι το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας στον Εύοσμο. 

Από εκεί και πέρα, ο Άγγελος Καραντασιάδης αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (09/04). Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως ο 24χρονος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν εδώ και αρκετές ημέρες και όπως είπαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ομάδας, η κατάσταση του επανεκτιμάται μέρα με την μέρα.

Πέραν του γνωστού προβλήματος του Καραντασιάδη, η πρωινή προπόνηση του Γιώργου Μαραντά ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους παίκτες για το πρωί της Παρασκευής (07/07), όπου και είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση του Αχαρναϊκού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep