«Ο Παπαδόπουλος έχει όραμα για τον ΟΦΗ»

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης καλεί την διοίκηση του ΟΦΗ να στηρίξει τον προπονητή της ομάδας

Ο ΟΦΗ δίνει την δική του μάχη για να προλάβει το… τρένο της ανόδου στην Super League, με τον προπονητή του Πανθηραϊκού, Μανώλη Παπαματθαιάκη, με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2, να αναφέρεται στο τι έφταιξε και η ομάδα της Κρήτης βρέθηκε να «κυνηγά» από νωρίς, ενώ δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του τεχνικού της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου, καλώντας την διοίκηση του ΟΦΗ να τον στηρίξει και ενόψει της νέας σεζόν,  προσφέροντας του πολυετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Σαντορίνης:

«Ο ΟΦΗ πληρώνει το κακό του ξεκίνημα. Είχε απώλειες στο ξεκίνημα που του στοίχισαν. Είδα στην τηλεοπτική του συνέντευξη τον Νίκο Παπαδόπουλο και δεν σου κρύβω οτι ενυπωσιάστηκα. Είναι πολύ μετρημένος και έχει όραμα για την ομάδα. Αν ήμουν στην διοίκηση θα του ανανέωνα το συμβόλαιο για πολλά χρόνια ώστε να «χτίσει» ελεύθερα αυτό που οραματίζεται. Θα τον άφηνα να δουλέψει και θα ερχόταν ένα καλό αποτέλεσμα.
Το έχω ξαναπεί δεν χάθηκε και κάτι αν δεν ανέβει φέτος. Ο ΟΦΗ θα πρέπει του χρόνου να κάνει μία ανανέωση αφού είναι μία γερασμένη ομάδα.  Ναι μεν, προσφέρουν οι έμπειροι αλλά θα πρέπει να έχει έναν κορμό με ορίζοντα κάποιων χρόνων. Το ζητούμενο είναι να μην χρεωθεί πάλι η ομάδα. Αν έχει μηδέν χρέη τότε θα πάει μπροστά. Του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για να ανέβει αλλά είναι ΟΦΗ και το άγχος το έχουν οι άλλοι.
Χρειάζεται διοικητική σταθερότητα και να μην γίνεται, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια… αιματοχυσία στο οικονομικο κομμάτι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 12:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep