Για το 12Χ12 με Παναιγιάλειο

Μόνο νίκες μετρά φέτος στο γήπεδο της η Λαμία

Τον πρώτο λόγο για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Super League (καθώς το πρώτο είναι… καπαρωμένο από τον Απόλλωνα Σμύρνης),  έχει η Λαμία, που βρίσκεται στο +6 από τον 3ο Άρη, 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε και του φετινού μαραθώνιου της Stoiximan.gr Football League.

Και αν το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ έχει να υπερηφανεύεται για κάτι, αυτό δεν είναι άλλο από την έδρα του, την οποία έχει μετατρέψει σε… τόπο μαρτυρίου για κάθε ομάδα που την επισκέπτεται. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως η Λαμία σε 11 εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας κρατήσει απόρθητη την εστία της στα 8 από αυτά!  Η μοναδικές αναμετρήσεις που παραβιάστηκε η εστία της Λαμίας, είναι το 2-1 επί του Αγροτικού Αστέρα (07/01), το 2-1 επί του Αιγινιακού (26/02) και το 2-1 επί των Χανίων (25/03), με τους «κυανόλευκους», σε αυτά τα 11 παιχνίδια, να έχουν 22 τέρματα υπέρ και μόλις τρία κατά!

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία εντός έδρας ήττα της Λαμίας, σημειώθηκε στο… περσινό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στις 23/04 από τα Τρίκαλα με 1-0. Έτσι, η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής (09/04) απέναντι στον, χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδο του στο φετινό πρωτάθλημα, Παναιγιάλειο, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θεωρείται εκ των ουκ άνευ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep