«Η πιο ηθική Ένωση»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, Χαράλαμπος Κατσανάκης αναφέρθηκε στην εδώ και πέντε χρόνια χορηγία του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, Χαράλαμπος Κατσανάκης, προκειμένου να μιλήσει για τη χορηγία του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Σημείωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, που κατάγεται από τη Φωκίδα, βοηθάει την Ένωση από το 2012 και υπογράμμισε ότι: «Είμαστε η πιο ηθική Ένωση».

Ο Κατσανάκης υποστήριξε ότι υπήρξε πέναλτι στον αγώνα Καλλιθέα - Λαμία και όταν ο παραγωγός της εκπομπής του είπε ότι δεν πρέπει να παίρνει η Ένωση χορηγίες από προέδρους ομάδων, απάντησε: «Και από πού να πάρουμε; Δώστε μας εσείς. Είμαστε μία Ένωση που χρωστάει λεφτά». Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Είναι ο κύριος Παπαϊωάννου χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας;

«Ο κύριος Παπαϊωάννου είναι από τη Φωκίδα. Είναι χορηγός της Ένωσης Φωκίδας εδώ και πολλά χρόνια. Τον Αμφισσαϊκό τον έχει βοηθήσει όπως και άλλοι τοπικοί παράγοντες»

«Ο κύριος Παπαϊωάννου είναι από τη Φωκίδα. Είναι φίλος, οι επιχειρήσεις του έχουν έδρα τη Φωκίδα, το μέρος που κατάγεται είναι 10 χιλιόμετρα από την Άμφισσα, είναι χορηγός της Ένωσης Φωκίδας εδώ και πολλά χρόνια. Τον Αμφισσαϊκό τον έχει βοηθήσει όπως και άλλοι τοπικοί παράγοντες».

Πόσα χρόνια τον έχετε χορηγό τον κύριο Παπαϊωάννου;

«Με τον κύριο Παπαϊωάννου είμαστε μαζί και μας βοηθάει από το 2012».

Όταν ένας παρατηρητής είναι από μία Ένωση της οποίας χορηγός είναι ο κύριος Παπαϊωάννου και πάει σε παιχνίδι της Λαμίας. Έχει εξάρτηση ή όχι;

«Δεν είμαστε από την Ένωση που καθορίζουμε πρωταθλήματα. Για να μην πω περισσότερα... Δεν έχουμε καμία παρέμβαση στη διαιτησία, δεν τους λέμε τίποτα και δεν θέλουμε να τους λέμε»

«Με τα δύο χέρια στην καρδιά όχι. Και ειδικά ο Κώστας Φλωράκης. Δεν είναι η καταγωγή του από τη Φωκίδα. Είχε υπηρετήσει στη Φωκίδα και ήταν στον σύνδεσμο διαιτητών. Η κατοικία του είναι στην Πάτρα, αλλά ανήκει στον σύνδεσμο Φωκίδας. Και λέω εγώ τώρα, τι συμφέρον έχει να γράψει ψέμματα στην έκθεση όπως ενδεχομένως ισχυρίζονται κάποιοι;».

Πόσο ελεύθερος αισθάνεται ο παρατηρητής όταν γνωρίζει ότι ο πρόεδρος της ομάδας είναι χορηγός της Ένωσής του;

«Ειδικά για την Ένωση Φωκίδας και επειδή μερικοί δεν ξέρουν λεπτομέρειες, ο Σύνδεσμος με την Ένωση είναι συνεργάσιμοι όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν είμαστε από την Ένωση που καθορίζουμε πρωταθλήματα. Για να μην πω περισσότερα... Δεν έχουμε καμία παρέμβαση στη διαιτησία, δεν τους λέμε τίποτα και δεν θέλουμε να τους λέμε.

«Ο τερματοφύλακας δεν ανατρέπει τον αντίπαλο; Αφού ήρθαν σε επαφή. Δεν με αφορά ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, όμως βλέπω ότι τα πράγματα κρίνονται όπως βολεύει τον καθένα»

Θα πω το εξής, έκανε λάθος στην έκθεσή του ο κύριος Φλωράκης; Είδα το πέναλτι και τον ανέτρεψε τον ποδοσφαιριστή. Άλλο τι μας συμφέρει να λέμε μερικοί άλλοι. Ο τερματοφύλακας δεν ανατρέπει τον αντίπαλο; Αφού ήρθαν σε επαφή. Δεν με αφορά ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, όμως βλέπω ότι τα πράγματα κρίνονται όπως βολεύει τον καθένα.

Υπάρχει προσπάθεια να φύγουν οι ευθύνες από κάποιον και να πάνε κάπου αλλού. Αυτά δεν θα τα πληρώσει η Ένωση Φωκίδας, δεν το δεχόμαστε. Ας πούμε ότι ο κύριος Φλωράκης έγραψε ψέμματα. Να γίνει τι δηλαδή; Να γυρίσει πίσω το πέναλτι; Ή μήπως δεν έχουμε δει πόσα λάθη έχουν γίνει; Πόσα λάθη έχουν γίνει μέχρι τώρα; Την ηθική στο ποδόσφαιρο εμείς την ξέρουμε πολύ καλύτερα. Από όλες τις Ενώσεις είμαστε η πιο ηθική Ένωση αν το ψάξετε να το δείτε. Και το λέω με καμάρι».

Όταν παίρνετε χρήματα από παράγοντα ομάδας δείχνετε ότι αυτή η Ένωση βρίσκεται σε καθεστώς άτυπης ομηρίας...

«Την ηθική στο ποδόσφαιρο εμείς την ξέρουμε πολύ καλύτερα. Από όλες τις Ενώσεις είμαστε η πιο ηθική Ένωση αν το ψάξετε να το δείτε. Και το λέω με καμάρι»

«Και τι να κάνουμε, λοιπόν, τώρα; Πριν ξεκινήσει ένας αγώνας να λέμε ποιος είναι εκείνος, τι έχει κάνει, ποιο είναι το παιδί του; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο Φλωράκης από ό,τι είδα και διάβασα δήλωσε ότι θα κάνει χρήση του βίντεο».

Το προτιμότερο που έχετε να κάνετε είναι να μην παίρνετε χορηγίες από προέδρους ομάδων για να είστε «καθαροί» και ανεξάρτητοι...

«Από πού να πάρουμε; Δώστε μας εσείς χορηγία. Είμαστε μια Ένωση που χρωστάμε λεφτά. Η τιμή και η αξιοπρέπεια της Ένωσης είναι τέτοια που αν ψάξει κανείς και πληροφορηθεί θα καταλάβει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 04 Απρίλιος 2017 14:33

1 comment

  • ΜΕΝΕΜΕΝΙΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
    ΜΕΝΕΜΕΝΙΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 14:41 Comment Link

    ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η ΕΣΤΩ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΕΣΤΩ; ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΕΡ΄ΕΙΠΕΙΝ ΛΑΘΟΣ, Η ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ; Η ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ΚΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ; ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, Η ΣΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΦΗΝΑ, ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΥΠΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΡΗΣ ΟΦΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 400-500 ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ SUPER LEAGUE ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ; ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΡΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ 3.000-4.000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΔΕ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΕΠΩΝΥΜΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΑ ΑΤΟΜΑ, Η ΧΡΩΣΤΑΝΕ "ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ" ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ;;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep