«Πόσα ακόμα έτσι η Λαμία;»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης άφησε αιχμές σχετικά με τον τρόπο που κερδίζει ματς η Λαμία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, προχώρησε σε δήλωση μετά τη νίκη (1-0) της Λαμίας επί της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο, αφήνοντας αιχμές σχετικά με τον τρόπο που κερδίζει ματς η ομάδα της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Έχει καταντήσει πλέον αηδία αυτό που συμβαίνει με τη Λαμία. Όταν δεν μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι σε κανονικές συνθήκες, το κερδίζουν αλλιώς. Πόσα ακόμη θα κερδίσουν έτσι; Μέχρι στιγμής είναι πέντε οι περιπτώσεις. H ΚΕΔ δεν βλέπει; Πόσα ακόμη ματς πρέπει να κερδίσει... αλλιώς η Λαμία για να ανέβει; Έλεος πια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 22:35

1 comment

  • ΜΕΝΕΜΕΝΙΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
    ΜΕΝΕΜΕΝΙΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ Κυριακή, 02 Απρίλιος 2017 23:46 Comment Link

    ΟΣΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ, ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ [ ΠX ΠΕΡΙΠΤΩΣ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΚΛΠ]. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ "ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΛΑΜΙΔΕΣ", ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠ΄ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ, ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep