«Μια αθλιότητα...»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αγροτικού Αστέρα για τη διαιτησία στο ματς με τον Αχαρναϊκό.

Οι διαιτητές του αγώνα με τον Αχαρναϊκό ξέχασαν τι σημαίνει ισονομία σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα. Οι «σταχυοφόροι» χαρακτηρίσαν όσα όσα έγιναν στον Εύοσμο ως μία αθλητιότητα από πλευράς διαιτητή και βοηθών και ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους:

«Σήμερα γίναμε όλοι μάρτυρες μιας αθλιότητας που έλαβε χώρα στο γήπεδο μας από μια τριάδα διαιτητών που φάνηκε ξεκάθαρα ότι ξέχασαν τι σημαίνει ισονομία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι κύριοι, Φωτιάς, Χατζηνάκος και Κουβαλάκης έδειξαν στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό ότι «ζήλεψαν» τη δόξα των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο «Δ. Κοντικάκης».

Απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, που αποτελεί κόσμημα για την κατηγορία και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις υπόλοιπες, μας προκαλεί εντύπωση η φετινή αντιμετώπιση των περισσότερων διαιτητών και βοηθών τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες. Έτσι θα πάει το ποδόσφαιρο μπροστά και θα εξυγιανθεί; Με αυτές τις τακτικές θα έρθει η κάθαρση σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες από τις αμαρτίες του παρελθόντος;

Στη σημερινή αναμέτρηση δεν είναι καν άξια σχολιασμού η εικόνα και η αντιμετώπιση από τους τρεις «άρχοντες»… Εμείς ως Αγροτικός Αστέρας επαναλαμβάνουμε και ζητάμε το 50-50 σε όλους τους αγώνες μας. Έτσι έχουμε μάθει και αυτό απαιτούμε από όλους τους «χθεσινούς» του ελληνικού ποδοσφαίρου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep