Προθεσμία σε ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χανιά υποστηρίζει ότι θα διακανονίσει τα χρέη προς Χατζηλιάδη, Πρίφτη.

Την ποινή αφαίρεσης έξι συνολικά βαθμών αντιμετωπίζει ο ΑΟ Χανιά για χρέη προς τους Ανέστη Χατζηλιάδη, Δημήτρη Πρίφτη. Αυτό ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο την Παρασκευή (31/03), με τους «κυανόλευκους» να υποστηρίζουν ότι τη Δευτέρα (03/04) θα έχουν διακανονίσει το ποσό με αμφότερους.

Η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 12:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep