«Βαριά φανέλα, μόνο νίκες»

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Γιώργος Στρέζος, δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει μόνο νίκες από εδώ και πέρα.

Μετά τη νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Γιώργος Στρέζος, ανέφερε: «Ηταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία. Καταφέραμε και το κερδίσαμε. Το παιχνίδι είχε τις δυσκολίες του, αλλά καταφέραμε και το κερδίσαμε, όπως πρέπει να κάνουμε με κάθε αντίπαλο. Να παίρνουμε τους τρείς βαθμούς. Συνεχίζουμε, βλέποντας παιχνίδι, με παιχνίδι. Η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν μας αφήνει να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Ο στόχος είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ:
«Ηξερα σε ποια ομάδα ήρθα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Προσπαθώ να κάνω αυτό που μπορώ σε κάθε παιχνίδι. Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, κάθε εβδομάδα, γιατί δεν έχω δεμένη τη θέση μου. Υπάρχουν και άλλοι δυο πολύ καλοί τερματοφύλακες στην ομάδα. Εγώ δίνω σε κάθε προπόνηση το 100% και προσπαθώ να κάνω το ίδιο και στο παιχνίδι».

Συλλυπητήρια για Συριγωνάκη
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στο μέλος του Δ.Σ., Νίκου Συριγωνάκη, για τον χαμό του πατέρα του: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ. και μέτοχο της ΠΑΕ Νίκο Συριγωνάκη για το θάνατο του πατέρα του.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης, θα παραστεί στην κηδεία, για να εκφράσει συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος. Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα (27/3) στους Ζωφόρους στις 3μμ.».

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep