«Στο ίδιο έργο θεατές»

Η Λαμία με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι ο διαιτητής Φωτιάδης δεν ήθελε να ευνοήσει τα Τρίκαλα, αλλά να φρενάρει την ίδια.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στα Τρίκαλα εξέδωσε η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας φωνάζει για το πέναλτι που πήραν οι γηπεδούχοι και για το καταφανέστατο που αρνήθηκε στην ίδια, ενώ σημείωσε ότι ο ρέφερι, Φωτιάδης δεν ήθελε να ευνοήσει τον ΑΟΤ, αλλά να φρενάρει την ίδια... Αναλυτικά:

«Τα ανθρώπινα λάθη έχουν πλέον τελειώσει. Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές από τη διαιτησία του κυρίου Φωτιάδη στα Τρίκαλα. Μια διαιτησία που από το πρώτο λεπτό διαμόρφωσε αποτέλεσμα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ στα επόμενα είκοσι λεπτά φόρτωσε με τέσσερις κίτρινες κάρτες την ομάδα μας. Αποκορύφωμα το καταφανέστατο πέναλτι στο 56′ λεπτό που δεν δίνεται στην ομάδα μας σε καθαρό χέρι αμυντικού των Τρικάλων!!

Όσο για το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 94′ λεπτό με την αποβολή του καλύτερου παίκτη των Τρικάλων Στεφάνοβιτς που θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα που ασφαλώς γνωρίζετε ποιος είναι ο αντίπαλος…

Επειδή θεωρούμε τον Χρήστο Γιαλιά έναν έντιμο παράγοντα του ποδοσφαίρου, ενημερώνουμε ότι η διαιτησία αυτή δεν ήταν ευνοϊκή για να πάρουν τους τρεις βαθμούς τα Τρίκαλα, αλλά να αφαιρέσουν τους τρεις βαθμούς από τη Λαμία!! Αλήθεια ο διαιτητής σε ποια ΕΠΣ της Βορείου Ελλάδος ανήκει και ποια θα είναι η τιμωρία του από την ΚΕΔ;

Με όση υπομονή μας έχει απομείνει θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τον κόσμο της Λαμίας που διψάει για ποδόσφαιρο και είναι διατεθειμένος να μην επιτρέψει παρόμοιες αδικίες».

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 22:00

4 comments

  • Στα δυο στενά πρέπει να έχεις παπουτσάκια αθλητικά.
    Στα δυο στενά πρέπει να έχεις παπουτσάκια αθλητικά. Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 13:07 Comment Link

    Ως ένα σημείο η ανακοίνωση δεν έχει άδικο. Παραβλέπει όμως το πέναλντι (ο ορισμός του πέναλντι με τα δύο πόδια να μην παίρνει μπάλα) που δεν δόθηκε στα Τρίκαλα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον εξαιρετικό Μπλάζιτς. Τα Τρίκαλα πήραν βέβαια τα σπόρια, αλλά ήταν απαράδεκτη η κόκκινη του Στεφάνοβιτς στο 94, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.

  • Ριζος
    Ριζος Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 12:22 Comment Link

    Ο προπονητής στη Λαμία έχει σκοτώσει το κέντρο της ομάδας, έβαλε το ομο στην άμυνα και χάθηκε ο τσαμπουκάς και η ψηχολογια στη μέση γραμμή.
    Ο ράτσα δεν είναι για 90 λεπτά, ο πμλαζιτς και ο τζοκιτς θέλουν στήριξη για να δημιουργούν ευκαιρίας.
    Τη δουλειά έχει ο ομο δίπλα στο τερματοφύλακα.

  • mpampis
    mpampis Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 08:39 Comment Link

    Το μαρσ πεναλτι που δεν έδωσε στα τρίκαλα το κάνουμε γαργάρα έτσι. Αντε ρε αστείοι,τώρα που έσφιξαν τα γάλατα δεν ξέρετε από που να πιαστείτε; Σε λίγες αγωνιστικές να σας δω που θα σας φτάνει και ο ΟΦΗ.

  • Katalmach
    Katalmach Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 00:09 Comment Link

    Το ακούτε το ΧΑΧΑΧΑΧΑ;
    Είναι από τις πέτρες εδώ στην Ελλάδα, που γελάνε...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep