ΑΣΑ κατά του ρατσισμού (photos)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας συμμετείχε σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Ρατσισμού.

Φιλικό παιχνίδι με τη μικτή ομάδα των Ρομά Σοφάδων και Καρδίτσας έδωσε την Τρίτη (21/03) στο Δημοτικό Στάδιο η Κ19 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έστειλαν έτσι μήνυμα κατά του ρατσισμού. Στο σχετικό δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η αποθέωση της διαφορετικότητας, η συνύπαρξη, η αγάπη για τη ζωή, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο. Αυτές (και πολλές άλλες) έννοιες αναδείχθηκαν στην πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας την Τρίτη το μεσημέρι στο φιλικό παιχνίδι της Αναγέννησης με Μικτή ομάδα των Ρομά Σοφάδων και Καρδίτσας.

Η ομάδα μας ως μεγάλη αθλητική οντότητα με ευαισθησίες κοινωνικές, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και συμμετείχε στην συγκινητική εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Ρατσισμού και διοργάνωση η ΜΚΟ ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ υπο την αιγίδα φορέων της περιοχής, της Ιεράς Μητρόπολης, του Υπουργείου ΠΟλιτισμού και Αθλητισμού της Περιφερειακής ΕΝότητας Καρδίτσας, των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων, της ΑΝΚΑ της EUROPA DIRECT Kαρδίτσας, της ΕΠΣΚ και της Πανελλαδικής και Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και παίκτες της ιστορικής ομάδας ΑΟ Μαυραϊκής Σοφάδων. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Δείτε φωτογραφίες...

Last modified onΤρίτη, 21 Μάρτιος 2017 19:22

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep