Σε αναζήτηση... κινήτρου

Κάρτες συμπλήρωσαν στον ΟΦΗ οι Βαλλιάνος, Βουό.

Στην προηγούμενη εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ, αυτή από τη Λαμία (2-1) οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Ο Νίκος Νιόπλιας αποχώρησε και οι Κρητικοί επεδίωξαν νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα από τον Άρη ακολούθησαν πέντε διαδοχικές νίκες, όμως η καρδάρα χύθηκε το Σάββατο (18/03) κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα. Μάλιστα, 18 Μαρτίου 2015 οι Κρητικοί είχαν γνωρίσει ξανά εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Πανθρακικό στο τελευταίο τους ματς στη Super League.

Η διαφορά από τη 2η θέση είναι πλέον στους 13 πόντους και δεν αποκλείεται να αυξηθεί στους 14. Και, φυσικά, οι «μελανόλευκοι» καλούνται να δείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις και να μην τα παρατήσουν. Ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος καλείται να βρει κίνητρο στους παίκτες του, γιατί ακολουθούν διαδοχικά ματς και ο ΟΦΗ αν δεν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να δει την απόσταση να μεγαλώνει.

Την Τετάρτη (22/03) η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Χανιά στα Περιβόλια, ενώ στο ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα κάρτες συμπλήρωσαν οι Βαλλιάνος, Βουό και θα αποφασιστεί άμεσα πότε θα εκτίσουν.

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep