«Θα τους διαψεύσουμε»

Ο Λάζαρος Γκατζολάρι μίλησε για το ματς με τη Σπάρτη, αλλά και για όσους πιστεύουν πως ο Αιγινιακός είναι φαβορί για υποβιβασμό.


Αισιόδοξοι είναι άπαντες στον Αιγινιακό για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στη Σπάρτη, σύμφωνα με τον Λάζαρο Γκατζολάρι. Ο 25χρονος μέσος της ομάδας της Πιερίας μίλησε στην «ΑRENA PRESS» για την κυριακάτικη (19/03) αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και αναφέρθηκε επίσης στη «μάχη» της παραμονής, τονίζοντας πως οι «κυανόλευκοι» θα διαψεύσουν στη συνέχεια όσους τους θεωρούν φαβορί για υποβιβασμό.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στην έδρα μας, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη με μια καλή ομάδα όπως η Σπάρτη, βαθμολογικά και ψυχολογικά και είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε 10 παιχνίδια χωρίς νίκη, με 7 ήττες και 3 ισοπαλίες. Πρέπει να πάρουμε ώθηση και αυτοπεποίθηση για την τελική ευθεία. Δεν μας πτοεί το μείον τέσσερα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να διαψευστούν όσοι μας θεωρούν φαβορί υποβιβασμού. Δεν κρίνεται κάτι την Κυριακή, απλώς είναι κομβική μάχη, παιχνίδι-κλειδί, για να πλησιάσουμε τις θέσεις και την τροχιά σωτηρίας. Απλώς με μια νίκη θα είναι πιο ευοίωνη η συνέχεια και ελπίζουμε να μας στηρίξει ο κόσμος. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην ευστοχία, στην αξιοποίηση των ευκαιριών, όπως και γενικότερα η προσπάθεια σωτηρίας μας. Είναι η αδυναμία μας το σκοράρισμα, μας λείπει το εύκολο γκολ. Με όλες τις ομάδες κάναμε ευκαιρίες, αλλά χάναμε οριακά, στο ένα γκολ. Πρέπει να κερδίζουμε, έστω… μισό-μηδέν! Βέβαια, βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίζαμε με όλα τα φαβορί μαζεμένα», δήλωσε ο Γκατζολάρι.

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 11:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep