Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κουτσόπουλος: «Θέλουμε κι άλλο κόσμο»

Το σύνθημα για κατάμεστο γήπεδο ενόψει Βέροιας έδωσε ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, Δημήτρης Κουτσόπουλος.

Ο γκολκίπερ της ομάδας της Κομοτηνής φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με την πολυπόθητη άνοδο. Αρχικά δήλωσε: «Στόχοι ήταν εξ αρχής το πρωτάθλημα και η άνοδος. Ως τώρα πάμε μια χαρά και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε και να ανεβούμε κατηγορία. Όπλο μας είναι το σύνολο. Διαθέτουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχουμε ομοιογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Για τις οικονομικές δυσκολίες της κατηγορίας: «Η φετινή είναι η χειρότερη την τελευταία 10ετία. Υπάρχουν προβλήματα παντού, αλλά εμείς ευχαριστούμε τη διοίκηση που μας παρέχει επαγγελματικές συνθήκες».

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο «καθαρό» σημείωσε: «Με όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, είναι λογικό φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Περιμέναμε περισσότερους. Από την Κυριακή και τον αγώνα με τη Βέροια περιμένουμε να δώσει βροντερό παρών και να είναι ο 12ος παίκτης που θα βοηθήσει να πάρουμε το ματς. Φυσικά, αν προβιβαστούμε θα έχουμε μεγαλύτερη βοήθεια».

Για τις ομάδες που του έκαναν εντύπωση: «Ο Πλατανιάς, η Παναχαϊκή, η Καλλιθέα, ο Πανσερραϊκός. Με απογοήτευσε πολύ η ΑΕΛ. Περίμενα περισσότερα. Δυστυχώς δεν έδειξε αυτά που έπρεπε να δείξει».

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep