«Μακάρι να βρει τον δρόμο του ο ΑΟΧ»

Ο Γιάννης Λουκίνας μίλησε για τη θητεία του στους Χανιώτες και τη φετινή σεζόν.


Με αφορμή την επιστροφή του στα Περιβόλια για το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Πλατανιά τη Δευτέρα (20/03) ο Γιάννης Λουκίνας μίλησε στην ιστοσελίδα «athlitiko» μεταξύ άλλων και για στον ΑΟΧ.

Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία του στους Χανιώτες, με τους οποίους κατέγραψε 9 γκολ σε 35 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ σχολίασε και την φετινή σεζόν της ομάδας, ευχόμενος ο ΑΟ Χανιά να βρει τον δρόμο του γιατί το αξίζει. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πάμε στον ΑΟΧ… Τι έχεις να θυμάσαι από αυτή την ομάδα;
«Τα καλύτερα... Οι τελευταίες στιγμές στην ομάδα από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα τις θυμάμαι καιρό για το πώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Ημασταν μια οικογένεια και κρατάμε με τα περισσότερα παιδιά επαφές. Μακάρι αυτή η ομάδα να βρει τον δρόμο της γιατί το αξίζει».

Ηταν η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών ενδεχομένως Γιάννη. Αγγίξατε την άνοδο. Το κλίμα μεταξύ σας ήταν μοναδικό. Ετσι είναι;
«Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο. Το κλίμα ήταν μοναδικό και ήταν αυτό που μας πήγε τόσο μακριά. Ενα βήμα από αυτό που δεν περνούσε ούτε στον πιο αισιόδοξο στην αρχή της χρονιάς από το μυαλό».

Γιατί δεν πήρε η ομάδα τελικά την άνοδο; Δεν έχει μιλήσει κάποιος παίκτης γι’ αυτό.
«Κάναμε φοβερή προσπάθεια όλη τη χρονιά, δεν χωράει αμφιβολία σ’ αυτό και ειδικά στα πλέι οφ κάναμε αντεπίθεση και φτάσαμε ένα γκολ μακριά από το παιχνίδι μπαράζ. Θυμάμαι το φοβερό κλίμα που είχε δημιουργήσει με sold out όλος ο κόσμος της πόλης σ’ αυτό το ματς και ένας σημαντικός ρόλος που έπαιξε πέρα από το ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι, ήταν ο παράγοντας τύχη γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα γκολ στις φοβερές ευκαιρίες που χάσαμε απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία».

Γιάννη όλοι σχεδόν οι παίκτες εκείνης της ομάδας αγωνίστηκαν στη Super League. Εσύ, ο Πάγκαλος, ο Χατζηισαΐας, ο Θεοδωρόπουλος, ο Μανωλάς. Ακόμη, ο Βασιλόγιαννης, ο Μπουντόπουλος, ο Παγώνης, ο Παπατζίκο. Μια ομάδα με "αστέρια"! Οι τελευταίοι όχι, αλλά όπου αγωνίζονται κάνουν πάντα τη διαφορά.
«Δεν είναι τυχαίο αυτό. Ολοι οι παίκτες που ανέφερες είναι Α’ Εθνικής και ας  παίζουν μερικοί στη Β’ τώρα. Ετσι με αυτούς και αλλά και με κάποια έμπειρα παιδιά όπως ο Μαραγκουδάκης, ο Ρίζος, ο Πυθαρούλης, ο Πότσι και όλα τα άλλα παιδιά δημιουργήθηκε μια φοβερή χημεία στα αποδυτήρια και αυτό έβγαινε στο γήπεδο».

Η ομάδα παρόλα αυτά εξακολουθεί, δυστυχώς, να έχει προβλήματα. Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται για να δείξει αυτά που μπορεί και να φτάσει στο σημείο που θέλει ο κόσμος της;
«Αυτά είναι θέματα που πρέπει να τα λύσουν οι άνθρωποι που διοικούν και εύχομαι να γίνει σύντομα αυτό».

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2017 11:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep