Με τη «βούλα» Μαραντάς

Επισημοποιήθηκε από την ΠΑΕ Αχαρναϊκός η έναρξη της συνεργασίας με τον 44χρονο τεχνικό.

Με κάθε επισημότητα ο Γιώργος Μαραντάς είναι από την Παρασκευή (17/03) ο νέος τεχνικός του Αχαρναϊκού. Με ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΠΑΕ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει το FL News την Τετάρτη (15/03) ήταν ο «εκλεκτός» της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία.

Ο Μαραντάς βέβαια έχει ήδη σηκώσει μανίκια, αφού την Πέμπτη (16/03) έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Μενιδίου και ετοιμάζεται πλέον για το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο (19/03) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στην οικογένεια του Αχαρναϊκού ανήκει από χτες ο 44χρονος τεχνικός Γιώργος Μαραντάς. Μία νέα σελίδα ανοίγει για τον Αχαρναϊκό καθώς τα προπονητικά ηνία ανέλαβε και επίσημα ο γνωστός προπονητής που στόχο έχει να αναδείξει το καλύτερο πρόσωπο της ομάδας.

Ο Γιώργος Μαραντάς πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση για τον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά την Κυριακή, στην οποία τον καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κλήμης Κολιός που του ευχήθηκε να έχει μία πορεία μόνο με νίκες για μια ομάδα που της αξίζει το καλύτερο.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Μαραντάς είναι γνώστης της κατηγορίας καθώς έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με Τρίκαλα, Παναιγιάλειο, Πανελευσινιακό, Φωκικό, καθώς και Καβάλα, Παναχαϊκή, Λαμία, Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep